Nu mai sînt imună...

Aveam într-o vreme impresia că am devenit imună la înţepăturile de ţînţari (sursa foto) şi că nu mă mai poate deranja nici bîzîitul lor. Asta după ce ani de zile m-am "imunizat" forţat: blocul unde stăteam avea aşa ceva indiferent de anotimp, în subsol se spărgeau încontinuu ţevile de canalizare, acolo era un soi de mlaştină, loc numai bun pentru ei! Pereţii noştri purtau toţi urmele "ritualului vînătorii" asidue din fiecare seară, înainte de culcare. La fel şi cărţile, armele noastre, cu care aruncam după ei pe tavan sau pereţi. E drept că cele mai multe erau almanahuri sau cărţi politice iar Papi le spunea, glumind... "luaţi şi voi o cuvîntare... sau conferinţă, mai faceţi cunoştiinţă cu tovarăşul!... "
Ideea este că nu sînt sau nu mai sînt imună... anul ăsta m-au înnebunit... şi se pare că îmi dau şi prioritate: sîmbătă stăteam cu Andreea în grădină, cine credeţi că avea vreo cinci gîlme după? Evident... eu!
Ieri, după ce m-am bucurat de ziua liberă, Ziua Gospodarului :), (am fost cu picii la ştrand, seara la un frappe bun pe terasa Old Friends), deabia aşteptam să dorm! M-am "scurs" eu în aşternuturi, cu senzaţia aia că adorm deja în mişcare... n-apuc două secunde şi aud: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... în picaj liber dna. ţînţar!!! Şi insistentă de mama focului! N-avea nici o treabă nici cînd am aprins lumina... tot aşa disperată să găsească o bucăţică de piele liberă! Cred că am reuşit pînă la urmă să o anihilez şi am reuşit să dorm! Dar nu mai vreeeaaauuu!

Comentarii

  1. ti s-o fi schimbat ph-ul... incepi sa ii atragi :|

    eu cred ca la mine asta a fost inceputul drumului catre magnetism, am ajuns deja sa tin linguri pe frunte :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Miju, am să iau comentariul ăsta ca un fel de apreciere pozitivă... oi fi mai "dulce" acum! :))
    Şi eu pot ţine linguriţe, dar nu pe frunte!

    RăspundețiȘtergere
  3. da, clar a fost o apreciere pozitiva :)

    pot sa intreb... si anume unde le tii? :D

    desi, odata pusa intrebarea, risc sa mi se raspunda si sa fie sparta placerea de a-mi imagina ce si cum...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena