G4Media

Trăim în vremuri în care este uşor să îţi pierzi busola, avalanşa de informaţii adevărate, "periate" sau de-a dreptul false din presa online, TV, radio sau social media este copleşitoare. De multe ori persoane educate formal sau cu pretenţii de intelectualitate ajung să creadă şi să transmită mai departe nişte aberaţii totale. Asta în scenariul optimist cînd nu sînt mînate clar de rea-voinţă şi interes în manipularea opiniei publice.
Pentru mine, a existat întotdeauna un reper în noianul de ştiri sau sinteze, Dan Tăpălagă. A scris multă vreme la Hotnews.ro. De scurtă vreme, mai precis din 19 martie, a lansat în mediul online o nouă publicaţie, G4Media, împreună cu Cristian Pantazi (şi el fost angajat la acelaşi trust media). Găsiţi aici lucrurile în care cred şi motorul din spatele publicaţiei. 
Nu au în spate moguli, baroni sau "tătici", sînt doar portavocea lucrurilor în care cred şi sînt convinsă că vor continua să facă acest lucru în ciuda încercărilor de a fi dezavuaţi, discreditaţi sau poate de a fi chiar beneficiarii unor sancţiuni pe legi de genul celei prefigurate, contra "defăimării ţării".
Vor exista şi vor continua să scrie în măsura în care vor avea şi ajutorul nostru, al celor interesaţi să citească o presă liberă şi neaservită. Pentru a funcţiona, se bazează în mare măsură pe donaţii şi pe contribuţiile voluntare din partea cititorilor. Instrumentele de donaţie apar la sfîrşitul fiecărui articol sau în bara din stînga a site-ului. Merită să îi sprijinim pentru că avem nevoie de ei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena