Urzeala bloggerilor cu sau fără tron

După titlul acestei postări mă gândesc că foarte mulți dintre voi știu la ce fac referire. Serialul ”Game of Thrones/Urzeala tronurilor” al celor de la HBO m-a prins și pe mine, nu de la apariție ci ceva mai târziu, înainte de lansarea sezonului III.
Un amic distribuise pe fațăcarte trailerul celui de-al treilea sezon:

L-am urmărit și... asta a fost: am urmărit cu sufletul la gură și pe repede înainte toate episoadele disponibile pe vplay, adică primele două sezoane, apoi, cele din cel de-al treilea, rămânând captivată, în ciuda șocului celui de-al nouălea episod al sezonului, cu nunta însângerată. Îmi pare rău că am ratat poza pe tronul de fier, atunci când a fost în Sibiu.
Ce mi se pare dificil este așteptarea de la un sezon la altul, vezi cele 10 episoade și apoi pauză aproape un an... Acum sunt în perioada fericită pentru că, din 13 aprilie, au început să fie difuzate episoadele sezonului al V-lea.

Fan al serialului, cum mă declar, mă bucur că am reușit să scriu despre asta înainte de încheierea campaniei celor de la Blogal Initiative, cu recensământul bloggerilor. Ca să răspund cu totul provocării de acolo, casa căreia mi-ar plăcea să îi aparțin este Casa Targaryen, cu al său blazon de foc și sânge. Pentru simplul fapt că descendenta lor, Daenerys, se joacă, sau se juca cu dragonii. Ca și nume, poate aș alege Aeresys sau Naerys, cel din urmă doar pentru sonoritatea numelui, nu și pentru povestea cu căsătoriile cosangvine, personajul fiind soția fratelui său. Fără buclele blonde, pacă nu mi-ar sta rău să privesc lumea de lângă un uriaș înaripat. 
Pentru că vremea dragonilor a apus, deocamdată mă mulțumesc cu dragonii mei de pe fațăcarte, am cedat în urmă cu vreo lună jumate presiunilor lui Arin de a juca o trăznaie de genul și acum am o lume de personaje bizare de întreținut! 
Sunt curioasă câți dintre voi rezonează cu serialul respectiv, acelora care o fac, le doresc vizionare plăcută a noilor episoade! Eu mă duc să sōven puțin! (n.tr.: ”să zbor”, în High Valyrian)

Comentarii

  1. Noi am vazut deja primele 4 episoade din sezonul asta. Tot cu sufletul la gura, desi stii ca eu am inceput sa urmaresc tarziu, pentru ca nu intelegeam ce-i cu el. Partea rea e ca episoadele erau piratate si cica acum trebuie sa asteptam nu stiu cate saptamani, ca sa descarcam un nou episod! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Și noi le-am văzut alea 4... :) La oficial s-au văzut primele două, mai avem de așteptat!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena