Pe scurt

Mi-e neclar pînă la ce dată urările de La Mulți Ani!, de sănătate și bucurii în Noul An, mai pot fi socotite la locul lor. Dacă greșesc făcîndu-le acum, nu dați cu parul!
Nu mai scriu deși mă gîndesc la asta aproape zilnic, formulez aproape toată postarea în minte dar rămîne acolo, nu pot da vina nici pe lipsa timpului pentru că aș putea face asta în cele 20 de minute zilnice  în care joc Mahjong spre exemplu.
Cam ce mi-ar plăcea să vă spun pe lung dar mă resemnez cu varianta scurtă:
1. mă bucur tare mult că am ajuns, chiar și doar pentru o noapte și o zi la pensiunea Valea Verde din Cund. Am stat acum două săptămîni în casa Samway, sper să reușesc să vă scriu mai multe pentru că merită să mergeți acolo. Pînă atunci, ce vedeți în pozele de pe site-ul lor, este identic și în realitate! Eu vă arăt acum doar verdele mușchiului din pădurea de deasupra satului (că nu degeaba am aflat dintr-un Kudika test cum că aura mea ar fi verde!).
1. mă bucur că a scris Călin despre gropile alea ”inexistente” pentru tătucul Sibiului dar foarte prezente pentru muritorii de rînd aka și eu. Vă recomand călduros străzile Măgheranului, Kiev, partea neasfaltată (nu mi-e clar de ce, probabil cine avea nevoie de asfalt stătea pe cealaltă bucată de stradă) din Verzăriei și astea sînt doar ce văd eu zilnic. Suspectez că vina ar fi și la aplaudacii din jur, care îl fac să creadă că glumele de genul ar fi bune.
2. mă bucur și că mi-am mișcat fizicul pînă la bazinul Olimpia sîmbăta asta. Mă bucur și că l-am mișcat în bazin, că tare îmi lipsea asta. Recunosc că voi continua să merg acolo în ciuda a ce vă spun acum pentru că nu am alternativă. Poate și pentru că n-am mai fost de multă vreme l-am găsit MURDAR dar MURDAR, MURDAR RĂU! Nu apa, unde era în regulă, puteam ignora și liner-ul desprins de pe fund și adunat în forme de relief greu descifrabile, dar zona din jurul bazinului, la dușuri, pe holuri și în vestiarul femeilor (despre al bărbaților nu pot să vorbesc că n-am fost în vizită) erau toate ca din povestiri din criptă (asta ca să ne referim la pînzele de păianjeni) și ca din uitemamăcumfacihepatităsautoateboaleletoatecapul (dacă e să ne referim la praf și mîzgă). Pe cuvînt de pionier, garajele vidanjelor noastre sînt mai curate.
3. mă bucur că a nins, era cazul! Mă bucur doar gîndindu-mă la rolul precipitațiilor în creșterea plantelor sau la faptul că așa este normal în anotimpul în care ne aflăm. Cu toate că apreciez albul din grădina mea, îmi permit să îmi fie totuși dor de vară așa că, ascultați și voi:

the pogues - summer in siam

Asculta mai multe audio diverse

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena