Eu, Seinfeld și tumoarea se lansează în Sibiu!

Sînt foarte încîntată că pot să vă anunț că duminica asta, de la orele 18:00, în Atrium Cafe, vom avea parte de lansarea cărții lui Adrian Novac, despre care vă vorbeam aici
Între timp am și citit-o și pot să vă spun ”la prima mînă” că este un volum care m-a captivat, m-a întristat, m-a amuzat, a fost exact cum mă așteptam și mai mult.
Adi își povestește întîlnirea cu tumoarea cu o sinceritate frustă, mi-au plăcut firescul cu care abordează fără a cădea în lamentări inutile o situație aparent fără ieșire, umorul, dragostea de viață și de familie, puterea de a o lua de la capăt.
O carte pe care nu o poți lăsa din mînă, o carte pe care vă invit să o descoperiți duminica asta alături de autorul ei și alături de fostul nostru profesor de limba română, Pamfil Matei.
Ne vedem acolo!

Comentarii

  1. Te rog, Cristina, sa le transmiti salutari, urari de sarbatori fericite si La Multi Ani amandurora (oops, asa se scrie ultimul cuvant?)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur, draga mea, le voi transmite! (și da, așa se scrie, cu diacriticele de rigoare, deși, eu scriu fără â ci cu î) :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena