8 Martie 2013


Ce îmi propusesem să fie ziua liberă de la serviciu:
1. trezit la 8 dimineața.
2. căutat hîrtii pentru Finanțe, verificat dacă au program, mers cu hîrtii.
3. încercat să fac cît mai multe prin casă aka program administrativ de voie.
4. mers la petrecerea de 8 Martie de la Hotelul Ibis Sibiu - cu specific cubanez: salsa, mojito și trabucuri.

Ce a ieșit:
1. trezit la 6 dimineața, spus bună dimineața în gînd, stat și visat trează cu ochii închiși, adormit la loc.
2. trezit la 9.30, luat cartea și citit pînă în jurul amiezii. (Cartea fiind Viața lui Pi, de notat că acum, după ce am terminat-o nu îmi doresc deloc să văd filmul, am văzut vreo 10 minute din el la un moment dat, pînă la momentul la care ajunsesem cu cititul cărții, sînt ferm convinsă că nu au reușit nicicum să o transpună pe peliculă, nu văd cum ar fi posibil lucrul ăsta. Cartea mi-a plăcut foarte mult, v-o recomand cu căldură.)
3. mîncat brunch. renunțat la ideea cu Finanțele.
4. gîndit că ar fi bine totuși să fac ceva constructiv în casă, început cu pervazul camerei mele, să dea mai bine în cadru orhideea albă primită de la colaboratorii de serviciu.
5. luat spray-ul de mobilă (pervazul este mai lat, din lemn) și cîrpa de praf, ieșit afară să scutur cîrpa.
6. dus naiba și planul ăsta, văzut ghioceii simpli de sub măr (sînt înfloriți de ceva vreme, încă rezistă), gîndit oare ce fac cei clopoțel, or fi înflorit și ei? Mers să văd, găsit o parte dintre ei înfloriți, o parte vizibili, toți îngropați în ierburi.
Un fel de before and after
7. abandonat spray, cîrpă, înfipt cu mîinile în pămînt și buruieni, luat și suport pentru genunchi, savurat pe îndelete visatul cu ochii deschiși, ciripitul păsărelelor, zumzetul albinelor, căldura soarelui, pirul desprinzîndu-se cu ușurință din pămînt... pierdut noțiunea timpului o vreme, gîndit totuși la un moment dat că ar fi inspirat să abandonez lupta cît încă nu sînt înțepenită în patru labe și mai am o șansă să curăț pămîntul de sub unghii.
8. fiind atît de plăcut afară, zis, la naiba, sînt femeie, e ziua mea, mă voi bucura de ea cum vreau! Luat sac de dormit, luat carte, ieșit afară în hamac, citit din nou pînă s-a făcut răcoare!
9. șters praful de la punctul 5, dat cu aspiratorul, spălat cîteva vase.
10. pregătit pentru petrecere, mers la petrecerea de la Ibis Hotel Sibiu, apreciat maxim mîncare, atmosferă, show-ul pregătit de cei de la Fantasy Dance Sibiu! Toate astea, rezultatul muncii lui Honey și a colegului ei! Vă las să vedeți și voi! Eu mă gîndesc serios să îi caut pentru niște cursuri:

Comentarii

  1. eu, daca as fi angajator, as da o zi libera pe luna tuturor, la alegere, pentru dezvoltare personala :D

    cred ca de asta nu-s inca angajator

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru gîndul bun, Miju! Să știi că am apreciat maxim ziua asta liberă! Chiar așa o pot încadra... pentru dezvoltare personală! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. O zi pentru mine, Ioana! Și eu am făcut tot oau! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena