Incubatorul de țînțari

Mai mult ca sigur nu aveți nevoie de așa ceva dar, neștiute sînt căile Domnului, dacă vreodată vă trebuie, vă dau eu indicații cum să îl obțineți:
Se ia una bucată găleată de mop cu mop, firește! Se șterge cu mopul timp de o săptămînă apa din toată baia, rezultată de la dușul zilnic fără paravan (bineînțeles, există sifon de pardoseală dar e inutilizabil, cei care au placat cu gresie au fost foarte meticuloși cu chestia asta). Nu se golește găleata de lene, că na, ce poate fi chiar așa de urgent, este doar apa de la duș?!
După o săptămînă se golește apa și se admiră rezultatul: roiul de țînțari zburînd din găleată și aterizînd pe toți pereții, în mod special pe tavanul înalt, ieri am numărat 21, după ce mai omorîsem cîțiva în zbor sau pe faianță, doamne ferește să împrăștiem sîngele pe lavabilă!
Beneficii colaterale: o dată activat incubatorul, timpul petrecut în baie scade considerabil, mișcarea pe care o faci acolo crește, pe motiv că trebuie să dai hotărît din membre să nu se așeze doamnele țînțar pe tine că poate ești anemic și ai nevoie de sîngele proprietate personală în instalație.
Suspicionez că înmulțirea funcționează doar în condiții meteo de toamnă, poate și de iarnă, astă vară am ținut la fel găleata cu apă, fără nici un rezultat!
Nu ezitați să mă contactați pentru lămuriri suplimentare!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena