Altceva decît orez

Nu știu dacă vă era dor de "bucătăria rapidă" tipică mie dar ce vă propun eu astăzi este ceva foarte potrivit zic eu pentru zilele astea călduroase (nu mă încred prea tare în ușoara răcorire a vremii). Pot să vă mai spun și că este o senzație foarte faină atunci cînd știu că în bolul cu salată am doar legume și frunze cultivate de mine (cu mînuțele astea două!). Așadar, rețetă, pe scurt: frunze de spanac (cel neo-zeelandez și încă unul, cred că american), roșii cherry (din semințe rămase moștenire de la bunica mea, am avut noroc cu un amic căruia i-am dat acum doi ani roșii iar anul ăsta mi-a adus direct răsad, el le cultivă pe balcon, îi foarte mulțumesc), castraveți, frunze de pătrunjel și busuioc, telemea, cașcaval, ulei de măsline. Totul cu pîine prăjită și unt. Foooarteee bun!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Anotimpurile și igiena

Phoenicurus ochruros... sau cum am scăpat de o obsesie

Lăsați toți chinezii bătrâni să vină la mine!