De ziua asta...

"Din banii lor", copiii (în complicitate cu maică-mea) mi-au luat brînduşe în ghiveci, ca şi cînd... Da, ştiu, mă răsfăţ, e clar că mă iubesc tare, în ciuda momentelor noastre de mutat ambasadele şi
rupt alianţele pe motive diverse. Se încadrează tare bine floricelele respective, pe pervazul plin cu toate jucărelele mele, părăsit de curînd de vasul cu narcise...

Comentarii

  1. asta ar fi din ciclul "e frumos sa ai copii" :)
    bravo lor! sa ai/aveti o primavara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Monica, e chiar drăguţ să îţi spună: La Mulţi Ani, Mama! Dar ştiu că şi tu ştii cum e! ;) Primăvară cu soare şi vouă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nice! Aici in Norvegia ziua de 8 martie este total altfel, pe mine ma enerveaza la culme: Ziua femeii este o zi cu o conotatie politica unde feministele defileaza egalitatea femeilor cu barbatii.... si mai toate aceste femei arata (si vor sa arate) ca si barbatii si dispretuiesc cochetaria feminina...imi vine sa ies in strada cu o pancarta pe care scrie:" ura pt toate femeile frumoase, care au cochetaria sa isi puna tocuri inalte si sa se fardeze... fara a fi acuzate ca sunt "shallow" "! Pe mine asta ma provoaca la culme! La Multi Ani, girls!

    RăspundețiȘtergere
  4. mica rectificare... defileaza pentru egalitatea...bla bla bla

    RăspundețiȘtergere
  5. albastru????

    @Lilisor: eu as impusca-o pe una, Simone de Beauvoir (mi se falfaie daca cumva nu i-am scris numele corect) si pe toate feministele si luptatoarele pentru egalitate.
    As milita si eu pentru egalitate: sa acalce si barbatii haine, sa spele si barbatii vase, sa le vina ciclul si barbatilor - macar odata pe an (nu ar fi asta egalitatea suprema? -se poate 'egalitate suprema??? mi se falfaie si de asta)
    peace on earth!

    RăspundețiȘtergere
  6. Lilişor, şi mie mi se pare normal să fim feminine şi să ne bucurăm că sîntem altfel decît bărbaţii, şi să primim flori... La Mulţi Ani şi ţie! Te aştept eu cu flori cînd vii la vară! ;)
    Monika... perioada albastră a fost de îndelungă durată :), normal că există numeroase vestigii! Iar pentru dormitor mi s-a părut că ar fi opţiunea cea mai potrivită şi relaxantă. Şi nu traaage! Că, dacă nu sînt feministă cu pancartă, pacifistă tot sînt! ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena