Vreau să știu

Cîteodată mă întreb lucruri mărunte, de genul: De ce sub scrisul mare Kristal Restaurant Coffee Pizzerie, undeva pe Bălcescu, cînd te uiți în vitrină vezi "decît" haine și casă de schimb valutar? Oare poți comanda o pizza ambalată în fustița aia care îți face cu ochiul și pentru că tot ești acolo, mai schimbi și niște euro în timp ce-ți bei cafeaua?

Comentarii

 1. Vara e pizzarie, iar iarna e boutique!
  E o chestie de mk. Iarna nu merg afacerile pe corso si dl cu pricina profita! :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Ahaaa... și de asta nu schimbă nici firma. Destul de ciudățel totuși să vezi sus pizzerie și înăuntru haine. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. :))) tu nu te-ai intrebat niciodata de ce, in unele filme, sunt actori infofoliti cu cojoc si altii in tricou, afara fiind evident...vara?? :P

  RăspundețiȘtergere
 4. Acolo depinde de casa îmbrăcătoare de actori... cred! Mi-am adus aminte cu ocazia asta de unul dintre monologurile lui Toma Caragiu, nu știu dacă tu l-ai prins, era ceva cu filmatul peliculei "Zăpușeala", în plină iarnă, și zicea nenea ceva de genul: "nimic mai simplu... rînim zăpada de pe munții ăștia..." :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) nu, n-am prins. A murit inainte sa ma nasc :P si nici remake-urile nu le-am prins :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) just joking!

   Ștergere
 5. Honey, lectură/vizionare obligatorie de vacanță, cam de la minutul 33 încolo: http://www.youtube.com/watch?v=dzurnFeEdHQ&feature=related!!! :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Se întîmplă lucruri!

Propunere de amenajare/mutilare a Parcului Sub Arini

Anotimpurile și igiena