Meniul săptămînii în Weinkeller

Vă spusesem cum că, imediat cum mă întorc de la București (mă rog, asta însemna după marți, nu v-am spus de vizita de lucru), mă plantez la Weinkeller pentru meniul săptămînii, încă nu știam ce va fi dar ceva era sigur: desertul, găluște cu prune!!! Astăzi vă pot spune și restul: ciorbă de fasole cu afumătură (ceapa roșie e opțională) și piept de pui cu spanac. Eu nu mi-am luat ciorba dar n-am rezistat să nu gust din farfuria însoțitorului și era buuunăăă (mai ales cu ceapă ;)
Despre faimoasele găluște: au fost foarte bune, sosul delicios, singura observație personală este că data viitoare le vreau încălzite, ca să fie exact cum le mîncam acasă.
Din noutățile săptămînii (normal că dau din casă, sînt generoasă!), citat din evenimentul postat de Weinkeller pe fațăcarte:
"Pentru cei care apreciază aromele și rigoarea bucătăriei germane, avem o surpriză plăcută, la sfârșitul acestei săptămâni. Vineri după-amiază, începem colaborarea cu un bucătar german pentru care prepararea mâncărurilor din țara sa mai are puține secrete.
Meniul sună cam așa: plăcintă cu ceapă și kaizer, supă de clătite cu spanac, supă cremă de dovleac, mușchiuleț de porc tăiat mărunt, în sos de ciuperci, cu paste de casă și salată verde, gulaș cu găluște și cartofi de casă. Lângă, merge de minune un pahar de Nachbil.
Jürgen, care se ocupă și cu preparatul pâinii pe care cei de la Domeniul Prince Stirbey o folosesc la degustări, va “asigura” pâinea de casă.
Așadar, vă așteptăm vineri, de la orele 18. Sperăm să ne fiți oaspeți cât mai mulți dintre voi. Numărul de porții este limitat, așa că n-ar strica să faceți o rezervare la 0269 210 319 sau la 0749 141 415.
"
Nu știu pentru voi, dar pentru mine sună tare bine mușchiulețul de porc în sos de ciuperci!

Comentarii

  1. pfoaaai, cum arata galustele alea... mmmhh!


    chiar le-au adus reci?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahaaa... deci și tu le mănînci calde?

    RăspundețiȘtergere
  3. da, cu extra pesmet si zahar; pentru astea as renunta la vina de a folosi un cuptor cu microunde :D
    [arata super si in sosul de prune cu ..scortisoara, cred]

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ... ce bunatati! :D Yummy ...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena