Nebuna de la 6

Nu m-am exprimat eu pe aici dar începusem să mă simt neglijată că nu mă "recenzează" și pe mine cineva. Sîmbătă mă nimerisem la galeria lui Paul cînd a trecut un nene și l-am întrebat dacă nu știe despre colegii lui care răspund de zona mea sau dacă nu poate să îmi ia el datele.
Ieri, voila de vezi, bate cineva la poartă cînd eu mă pregăteam să plec la tuns, eu în baie, iese maică-mea și îmi strigă că e tanti cu recensămîntul. Gîndul inițial: victorie! Gîndul succesiv: shit! trebuie să plec! Tanti mă asigură că nu e nimic, pot semna hîrtiile alea și să îi dea datele mama. Phiii, la naiba, stau totuși să frunzăresc ce scrie pe acolo înainte să îmi pun semnătura în alb! Mă întorc în baie și prin ușă: în ce an ai divorțat? cînd ai terminat facultatea? Mmmă spăl pe dinți! Aha! Ce profesie zice că ai?
Între conversația asta și tema la mate a lui Arin, am pierdut autobuzul și a trebuit să iau mașina. Am plecat cu inima strînsă, habar n-am ce le-a declarat maică-mea, mai ales că erau rubricile alea cu sănătatea declarantului, dacă ai probleme cu văz, auz, miros, concentrare sau mai știu eu ce era pe acolo! Avînd în vedere că tocmai mă certasem (din nou) cu maică-mea pentru că, eufemistic vorbind, avem mari probleme de comunicare, este foarte posibil să mă fi declarat cu capul. Pe care l-am semnat... :) Are și antecedente în domeniu, că vorbise anul trecut cu tanti medicul meu de familie că sigur eu sufăr cu nervii (lucru pe care nu îl recunosc, ăsta probabil e primul simptom, sufăr doar că nu mă înțeleg nicicum cu mama respectivă) și aia, foarte înțelegătoare, la prima mea vizită acolo s-a oferit să îmi prescrie niște Xanax...
Chiar rîdeam cu Paul, în drum spre tuns... că rezultatele recensămîntului la mine pe stradă vor arăta ceva de genul: "50 de romi, 20 alte naționalități, 3 handicapați... o nebună" :))

P.S. Avînd în vedere că, de azi dimineață și pînă acum (postarea are ora 10:12, dar am finalizat-o la 14:36) mi s-a luat curentul de două ori, în cele mai nimerite ocazii, ar fi inspirat să spun că mă cam irită treaba asta doar dacă se ia a treia oară? Sursa foto.

Comentarii

  1. Oricum rezultatele de la recensamant vor fi cam neadevarate. Parerea mea este ca a fost facut degeaba, bani cheltuiti de pomana.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena