Lipstick Jungle

V-am mai dat de înţeles că zilele astea sînt prinsă cu vizionarea unui nou serial, Lipstick Jungle, descoperit recent pe motiv de curent puţin. Serialul a fost nou doar pentru mine, se pare că cele două sezoane sînt din 2008 şi 2009. Mi-au trebuit aproape două săptămîni să văd cele 20 de episoade care s-au filmat. Ceea ce este rezonabil, ţinînd seama de frenezia mea cu Grey's Anatomy, cînd vedeam şi 12 într-o zi de weekend, cu Dexter sau Californication. Mdap, ciudăţică combinaţia! Astăzi am încheiat seria, uşor tristuţă că este gata, uşor uşurată că nu-mi voi mai ocupa timpul cu asta!
Ştiu că este o preocupare destul de frivolă asta cu serialele pentru femei. Mi-am dat seama că pentru mine, cel mai important lucru din filmul ăsta, dincolo de hainele şi accesoriile superbe, a fost prietenia celor trei femei. Pentru că mă pot identifica cu asta, la un moment dat, şi noi eram patru, tinere şi neliniştite şi mereu alături una de cealaltă, cu poveşti interminabile despre bărbaţi şi despre viaţă, ieşiri în cluburi şi dansat toată noaptea, vacanţe la mare, schimburi de haine, accesorii sau plîns una pe umărul celeilalte. Da, recunosc că mi-e dor de vremurile alea, ultima dată cînd am fost toate patru a fost acum trei ani, tot în august, din păcate una dintre ele e în Canada, alta în Norvegia, mai greu să îşi sincronizeze vizitele în ţară. Mi-ar fi plăcut să fie aici, să ne creştem copiii împreună! Mă bucur măcar să ştiu că sînt bine şi să apreciez avantajul internetului pentru a afla ce mai fac!
sursa foto

Comentarii

  1. pfiuu...si te-ai procopsit cu mine!!...

    RăspundețiȘtergere
  2. si ti-am zis ca macar in club sa ne punem la punct!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm... nu prea sintem glamourous, nu?!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu! honey, gata, aruncam tenisi si balerini. Doar toculet, fustite, decolteuri...pudra, mascara si ruj! si bineinteles, parfum cat China1

    RăspundețiȘtergere
  5. Honey, crezi ca am gresit foarte tare intr-o viata anterioara si trebuie sa fiu pedepsita? Din lista ta ma impac cu parfumul, nu cit China dar sint fericita cu jungle-ul meu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place si mie serialul asta. Si da ... e greu sa vezi cum se rupe gasca si cum fiecare isi urmeaza drumul, dar dupa 15-16 ani, inca am convorbiri interminabile la telefon cu vechile mele prietene din gasca, inca ne sustinem si ne ajutam macar moral, cand vreuna dintre noi are probleme. E frumoasa prietenia asta pe viata. Noi suntem trei si fiecare ne-am urmat drumul si viata dar, eu sunt cea plecata. :( (Ileana)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena