La ce-i bun Faţăcarte la serviciu

Ca să vedeţi cît sînt de încă dependentă de reţeaua de socializare (sursa foto), că îi găsesc avantaje în cîmpul muncii... :) S-ar putea să îmi daţi şi dreptate pînă la urmă!
Ieri, mă cheamă şefa mea să-mi dau cu părerea cum ar putea descărca un fişier de pe net, să îi fie mai uşor să răsfoiască Ghidul FIDIC (google search dacă nu ştiţi ce e aia, că e lung de scris aici). Avea un buton mare verde de Download, zic şi eu deşteaptă, apasă pe ăla, apăs şi eu de cîteva ori, nimic. Concluzionăm că poate că nu vrea să îl descarce tot omu' în căutare de chestii ajutătoare şi mă întorc la biroul meu. Nuş pe ce mai apasă şi zice: "Cică vrea dacă ai cont pe Facebook şi eu n-am, că nu mă bag în chestii din alea...". La care eu, triumfătoare: "Lasă că am eu! Trimite-mi link-ul şi îl descarc!" Îmi trimite link-ul pe mail, mă loghez cu contul de facebook, îi dau download, în loc să îmi afişeze progresul descărcării... o altă casetuţă în care zicea că... bine, bine, dai ăsta jos dar, trebuie să pui ceva la schimb, că aşa funcţionează reţeaua, asta dacă nu vrei să te abonezi contra cost.
Hmmm... ce naiba să le dau ăstora la schimb??? Dau o căutare prin jdemiile de fişiere şi, evrika! le dau Manualul de Identitate Vizuală! Că şi-aşa e public şi şi-l poate descărca tot omul de pe site-ul UE! Îi dau upload, imediat îmi merge şi mie download-ul şi gata! Trăiască troc-ul pe net! Şi reţelele de socializare! Că or fi şi ele bune puţin de tot!

Comentarii

  1. federatia internationala a inginerilor consultanti (daca va e lene sa cautati). Honey, de ce n-ai zis ca il aveam IO pe laptop :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai vezi? A facut si FB-ul o fapta buna. :)) Bine, tot ai dat ceva la schimb, da' nu se pune. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena