Pardon Art Cafe

Sau Pardon Artistic Cafe se va numi o nouă cafenea, pe strada Cetății, peste drum de sala Thalia. Ieri, înainte de tura cu bicicletele alături de primar, așteptam acolo. Curioasă din fire nu m-am putut abține ca atunci cînd au ieșit două personaje să le întreb ce se deschide și după ce am aflat, întrebarea numărul doi a fost: pot să intru să văd?
Oamenii au fost deschiși așa că am explorat toate încăperile aflate încă în amenajare. E drept că într-o fază avansată! Există mai multe și de diferite dimensiuni, unele dintre ele au vedere în curtea interioară iar spațiul este structurat pe lungime, mi-a plăcut mult o idee din ultima cămăruță, n-o voi divulga dar, promite să arate deosebit! Nu dau pronosticuri cu data inaugurării dar pare să se întîmple curînd. Le-am spus că denumirea e cam lungă pentru ca să poată fi preluată, ei se bazează pe faptul că i se va spune simplu, Pardon! Cred că va fi un spațiu ideal înainte sau după un concert/piesă de teatru/happening sau pur și simplu pentru o cafea în liniște.

Comentarii

  1. Buna, asteptam cu mare drag sa reveniti la Pardon Cafe Sibiu cat mai curind Va multumim !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună şi de aici! Între timp am mai revenit la Pardon Cafe, în mai multe rînduri, am şi scris în finalul unui alt post (http://orin-mylife.blogspot.com/2011/12/lucruri-care-ma-doare.html) că "intuiţia" mea a fost bună privind localul dvs.! Cu siguranţă voi mai veni!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena