Sticla de colecție

Probabil s-a prins cineva acolo sus cum că mie îmi plac sticluțele... sau, mai bine zis că aș colecționa toate trăznăile. Sub dopul sticlei de băutură din aia neindicată dar care îmi trebuie mie de obicei după ceva efort fizic (bicicletă sau, în cazul ăsta, caiac) am găsit scris STICLA.
Nu știam de campanie dar m-a lămurit Oana ce și cum, ieri am fost la un super-market și am ridicat sticla "de colecție".
Întrebarea mea este: să o beau sau nu? Dacă e de colecție înseamnă că trebuie să o țin așa cum e acum? Adică nedesfăcută? E ca vinul?... îl desfaci după 50 de ani cu nepoții și ăia îți spun ce e cu gemul ăsta (exagerez, bineînțeles)?

Comentarii

  1. Procedează româneşte: desfaci sticla, bei conţinutul, pui apă colorată şi strângi tare dopul. Pe de-o parte, ţi-ai satisfăcut curiozitatea, pe de-alta, te asiguri de invidia celor care cred că ai avut tăria de a nu deschide sticla!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun sfat, Zamfir! Cred totuşi că e prea mare bătaie de cap pentru alţii... aşa că voi bea pur şi simplu conţinutul. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nuuuu, e sticla de colectie, o pastrezi intacta, asa cred eu ca ar fi bine. Numai eu am baut sangria din "sticlutza suvenir" primita de la o prietena si dupa mi-a parut rau...acum tu faci cum crezi. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Just me... pînă acum am rezistat tentației... ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am toata colectia si le-am baut pe toate :)) Nu m-am putut abtine. Dar nu-i bai, sotul meu lureaza la cola :)
    Deci, bea. Pui whiskey si gata :) Dupa aia il bei si p-ala. Apoi pui tuica cu putin cola. Pe asta nu o mai bei, o pui la flori =))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Hihi... Lillee, eu între timp mă gîndesc să îmi cumpăr și celelalte modele și să le păstrez așa, nedesfăcute! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Bea! ca-ti dau eu cate sticle vrei!!! si goale si pline...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena