Salată fără nume

Știți deja că nu îmi place să stau cu orele să gătesc. Îmi plac mîncărurile rapide și gustoase. Seara de ieri nu putea face excepție. Pentru că mai aveam un piept de pui l-am tăiat rapid cubulețe, cînd m-am întors de la masaj, l-am pus în tigaie la prăjit cu puțin ulei, piper alb, cimbru, rozmarin, nucșoară, sare și cîțiva căței de usturoi tăiați mărunt la sfîrșit.
Am pregătit în prealabil cîteva frunze de salată, rucola, un cățel de usturoi, telemea tăiată bucățele, am adăugat puiul și sosul rezultat și... voila! o cină delicioasă! Mîncată cu chifle rustic de la Billa (foarte bune chiflele astea!)

Later Edit: noroc cu Miju, că mi-a adus aminte că, de fapt, unul dintre ingrediente sînt eu... în postura asta... partea cu tăiatul mărunt nu mă mai încîntă aşa tare... :)

Comentarii

  1. gandeste-te doar ca maruntita bine, da' biine de tot, poti fi unsa pe subiectul condimentului :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Usor si bun. O mamica moderna sau...cu capul pe umeri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Miju... :))
    @ Lillee, mă voi bucura mult cînd vor începe și copiii mei să aprecieze salatele... ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Anotimpurile și igiena

Phoenicurus ochruros... sau cum am scăpat de o obsesie

Lăsați toți chinezii bătrâni să vină la mine!