Ma duc si vin...

Test rapid: cui i se pare erotica o cutie de chibrituri? Si nu e vorba despre cutiile de acum ani de zile, cu fetite dezbracate si linii cu "sint fierbinte"! Nuuuu... este vorba despre... UMT!!!
Ramasesem saptamina asta fara chibrituri, mama l-a trimis pe Arin sa cumpere, vine pustiul cu chibriturile, nimic anormal. Vin ieri de la serviciu, ma bucur ca avem chibrituri, incerc sa le folosesc... nici gind! Sarea catranul in toate directiile fumegind, flacara nicaieri, pina la urma am ajuns la un compromis: aprindeam chibritul cu bricheta si cu el aprindeam flacara la aragaz: ingenios, nu?!
Pe naiba! Azi la fel! Zic, ce beep e cu chibriturile astea! Ma uit pe cutie: UMT SAFETY MATCHES - ooo, daaa, foarte sigure, nu te arzi nici de frica! O intorc si citesc instructiunile (ignoram ortografia): "Nu lasati la indemana copiilor. Tinei intr-un loc uscat. Frecati chibritul Urmand o miscare de du-te vino. Acest chibrit este facut dupa. Standardele EN1783:1997." Adica toate ca toate... inseamna ca habar n-am miscarea de du-te vino si cum sta treaba cu frecatul chibritului... :)))
In engleza suna si mai fain: "Rub the match following an in-and-out movement." In-and-out unde? In cutia de chibrituri? Pai daca se aprinde inauntru nu ma trezesc fetita cu chibrituri si degetele fumegind?
Sa ma "lumineze" si pe mine cineva!!!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena