Challenge Day la Sibiu

Daaa... astazi este ziua in care sa va miscati putin pentru a le dovedi altora ca sibienii stiu sa faca sport si stiu sa accepte o provocare si sa o si cistige!
Cu siguranta multi dintre voi ati participat sau macar ati auzit de aceasta competitie, Challenge Day, in care oamenii din orase de dimensiuni apropiate, din tari diferite, se intrec pe parcursul unei zile: care dintre ele reuseste sa mobilizeze mai multi oameni care sa participe la activitati sportive. Anul asta, noi concuram cu Subotica (Serbia) si Cienfuegos (Cuba).
Daca alegeti sa faceti sport la serviciu, este de completat un tabel, ar trebui sa intrebati la Directia Judeteana pentru Sport cum trebuie sa procedati. Daca mergeti in punctele oficiale de desfasurare a competitiei, respectiv Piata Mare, platoul din fata Bancpost, Parcul Sub Arini, Parcul ASTRA, Parcul Terezian sau Baza Olimpia, veti primi niste fluturasi de completat si returnat organizatorilor. Gasiti amanunte si aici!
Asa ca, nu mai stati!!! Este vorba doar de 15 minute de activitate sportiva!!! Pentru mindria de a putea spune ca am cistigat!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena