La bucătărie

Pentru că tot am vorbit de premiere, ieri, după ce ne-am consumat energia la zumba, am încercat în sfîrșit puiul cu castraveți, o rețetă delicioasă găsită pe blogul The Green Foot. Cel mai bine ar fi să citiți rețeta de acolo, eu am făcut porția dublă (adică: 8 pulpe de pui, dezosate și fără piele, 2 castraveți mari de seră, o ceapă mare, un morcov, 2 linguri sos de soia, sare, piper și ceea ce credeam a fi curry, pînă la urmă cred că am pus alt condiment). Merită să o încercați, e delicioasă!

Comentarii

  1. :)Arata bine si pun pariu ca si gustul e la fel...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa... chit că mă apreciez singură, dar și restul lumii care a mîncat a spus la fel! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow portie dubla din start :)), v-au terminat astia de la zumba :p

    Arata tare bine in farfurie, norocul meu ca am mancat deja.

    RăspundețiȘtergere
  4. hmmmm, tintesti la titlul meu? trebuie sa fac ceva sa scap de concurenta! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Mrs. Green Foot... să știi că ne-au cam terminat la zumba, deși efectele s-au văzut a doua zi :)! Am zis să fie suficientă mîncare, am fost mai mulți la masă.
    @ Teo... hai n-o lua ca pe o concurență! Ia-o ca pe o realitate paralelă! ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Anotimpurile și igiena

Phoenicurus ochruros... sau cum am scăpat de o obsesie

Lăsați toți chinezii bătrâni să vină la mine!