Un gest pentru Constantin Botezatu = Coco!!!

În această postare voi copia cuvintele Andreei, Old Friend, totdeauna acolo atunci cînd cineva are nevoie, cuvintele ei sînt mult mai sugestive față de ce aș putea scrie eu:

”Știu că v-ați confruntat toți cu situații în care cineva vă cere bani. Ba pentru un maslu, ba pentru o biserică/mînăstire/clopot, ba pentru un caz disperat... etc.
Recunosc, nu am încredere în persoanele acelea cu o legitimație la gît și cu un chitanțier. (Și adevărul este că majoritatea sînt doar niște șarlatani mai ingenioși!)
Dar, acum cîteva zile, am aflat un fapt care m-a cutremurat.
Coco, băiatul vesel, săritor, bonom și plin de viață, voluntar la AIESEC, are o formă gravă de cancer.
E mult mai greu de ignorat atunci cînd cazul e lîngă tine. De fapt nu mai e doar un ”caz” - e un băiat bun pe care-l cunoști. E cineva la care ții. E un tînăr aflat într-o situație nedreaptă.
Știu că sînt sute și mii de alți COCO în situații similare. Dar pe acest Coco îl cunosc și ne-am hotărît să-l ajutăm. Fiecare cum poate. Are nevoie de 50.000 euro pentru a spera.
Old Friends organizează o strîngere de fonduri pentru el duminică, 15 noiembrie. Nu trebuie să donați dacă nu vreți. Doar veniți și beți o bere, un ceai... Încasările din această duminică se vor duce în contul lui.
Dacă aveți posibilitatea și dorința de a contribui mai mult, aveți următorul link pentru detalii: http://constantin-botezatu.net

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena