#750 Cineva acolo sus mă iubește sau când Universul îți dă mesaje amestecate

Hmmm... după un titlu așa de lung nu știu ce sens mai are postarea, poate ajung cuvintele de mai sus să redea gândurile mele. Sau certitudinile. De prima parte sunt sigură de multă vreme, și să fie doar jumătatea din familia mea, care mă iubește și mă protejează de acolo de sus și tot ar fi de ajuns. Chiar dacă sunt destul de ocupați cu mine, împiedicată și cu capul în nori cum mă aflu de multe ori.
Zic eu că nu ar fi singurii care au grijă de mine, am avut atâtea exemple că nici nu știu cu care să încep. La un moment dat, anul acesta, îmi doream un pardesiu. Și să fie la un preț acceptabil. Până la urmă, m-am ales cu două: unul cadou, din stofă, super frumos, de la colega mea C., plus încă ceva similar, care este între parka și jachetă, achiziționat cu 15 lei de la bazarul Sus Inima. La bazar mă dusesem după brioșe, am zis doar că mi-ar trebui un pardesiu și, în 2 minute a venit o tanti de acolo la mine cu articolul respectiv, nici nu apucase să îl pună pe stander-ul de haine, mi se potrivea la fix, era pentru mine!
Universul dă totuși semnale amestecate pentru că: draga mea prietenă Lilișor mă întrebase ce cadou să îmi ia de Crăciunul trecut iar eu i-am spus că vreau un ruj roșu, văzusem eu într-o reclamă o tanti albă în cap și cu un ruj roșu puternic, mi-a plăcut contrastul. Zis și făcut, îmi aduce cel mai mișto ruj, de la Guerlain, într-un ambalaj cu inimioară, ce mai?! minune minunată! Era unicul din casă și zic eu că îmi venea și bine. Cât credeți că am apucat să îl folosesc? Vreo lună de zile după care a dispărut, puf! O suspectez pe zâna mică că ar fi făcut ea ceva cu el, prea era mișto inimioara!
Mi-am zis că, asta e! probabil Universul îmi spune că nu aveam de fapt nevoie de ruj, oricum, nu mai folosisem unul de ani de zile. Trec câteva luni bune, vine Biciclete Cochete, cu tombola aferentă. Ghiciți cine câștigă un pachet cu cosmetice și produse de machiaj de la Douglas? Je, adică eu! Între ele, un ruj exact culoarea celui pe care îl pierdusem! Adică, totuși e cazul să folosesc ruj? Acesta încă nu a dispărut dar are o formă contorsionată iar o parte din el a ajuns să stea în capac, o bănuiesc tot pe zâna mică deși ea zice că nici poveste!
Vă povestisem la Crăciunul trecut că mi-am făcut cadou, parfumul meu drag, L'eau par Kenzo. De ziua mea, nașa Maiei și prietena mea cea mai bună, îmi face cadou același parfum. Ei bine, știți de ce? Ca să nu rămân descoperită și tristă. Acum vreo lună de zile, mă întorc acasă și o găsesc pe mama în poziția ghiocel, supărată și vinovată. Mă anunță că îi pare rău dar mi-a dărâmat pe gresia din baie sticla de parfum, praf s-a făcut, era distrusă. Deși eram supărată, nu a fost disperare maximă și i-am spus să stea liniștită, există rezerva și totul este sub control. Mi-a fost clar din nou că Universul se gândește la mine. Bine, câteva zile toată casa plutea în note ale parfumului meu preferat și vreo două săptămâni mopul din baie mirosea a Kenzo, dar asta e partea a doua! Nu că mi-ar fi displăcut dar parcă era cam mult! Acum îmi țin parfumul pe raftul din hol, așa mai are o șansă în caz că pică.
Dacă nu v-am convins încă, mai am exemple, în ultima vreme primesc tot felul de semnale.

Comentarii

  1. In this fashion my partner Wesley Virgin's story begins in this SHOCKING and controversial video.

    As a matter of fact, Wesley was in the army-and shortly after leaving-he unveiled hidden, "SELF MIND CONTROL" secrets that the government and others used to get anything they want.

    These are the same SECRETS lots of celebrities (notably those who "come out of nothing") and top business people used to become rich and famous.

    You probably know that you use less than 10% of your brain.

    Really, that's because most of your BRAINPOWER is UNTAPPED.

    Maybe that expression has even taken place IN YOUR very own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain about 7 years ago, while riding an unregistered, beat-up bucket of a vehicle without a driver's license and $3 in his pocket.

    "I'm so fed up with going through life check to check! When will I finally make it?"

    You took part in those types of conversations, isn't it so?

    Your own success story is waiting to be written. You just need to take a leap of faith in YOURSELF.

    Learn How To Become A MILLIONAIRE Fast

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena