Ar fi trebuit să fie 35 de lucruri despre mine, sunt doar 25

Atunci când am început să scriu pe blog erau populare lepșele, erau și amuzante, era mai multă interacțiune între bloggeri, se lăsau comentarii, te bucurai când cineva te băga în seamă și te nominaliza să preiei o leapșă. Aceasta fiind un fel de set de întrebări gen oracol sau provocarea de a posta ceva (la un moment dat am făcut public conținutul poșetei mele). Acum acțiunea s-a mutat mai mult pe rețelele de socializare, nu mai sunt așa populare blogurile despre nimic.

M-am bucurat săptămâna trecută să văd o leapșă la Ioana, cu treizeci și cinci de lucruri pe care (poate) nu le știam despre ea. Pentru că treizeci și cinci de lucruri mi se par cam multe, trișez cu primele unsprezece și le copiez dintr-o leapșă mai veche, fiind de acum șapte ani mizez pe faptul că e ca și când sunt noi, plus că nu m-am schimbat:
1. îmi place primăvara.
2. sufăr de o claustrofobie mai mult sau mai puțin controlabilă.
3. iubesc cerul și norii și nu m-aș sătura să le fotografiez.
4. dacă ar exista cuvântul, ar fi foarte potrivit pentru a mă descrie: dezordonofilă (de când am scris asta am mai progresat, trăiască minimalismul și metoda Konmari!).
5. nu îmi place să calc - nu calc.
6. aș putea urmări nesfârșit finalul The hours.
7. îmi doresc ca măcar o dată în viață să dansez un tango pasional (vezi Scent of a Woman).
8. mi-e mai frică acum să pun mâna pe un câine decât pe un șarpe care știu că nu e veninos.
9. mă pot împiedica de orice, chiar și de lucruri inexistente.
10. îmi plac ploile torențiale cu tunete și fulgere.
11. n-aș mai putea renunța la cafea.
12. îmi este extrem de greu să mă despart de lucruri ”pe care le-aș putea recicla vreodată”.
13. mi-ar fi plăcut să știu să cânt la pian.
14. dacă aș hotărî la un moment dat să plec din România, mi-ar plăcea să locuiesc la țară sau într-un orășel mai mic, eventual și la malul mării, în Anglia.
15. aș putea să jur și acum că mi-a trecut o vrăjitoare pe mătură pe la geam, pe vremea când eram mică.
16. am plâns când au murit Freddie Mercury și Michael Jackson.
17. nu mă satur să admir felul în care intră soarele, pe rând, în camerele din casa mea (când aveam obloane se creau uneori niște efecte spectaculoase).
18. cred că cele mai mișto jucării pe care le-am avut în viața mea au fost niște scândurele în care băteam cuie, dopuri, bețe și ce mai găseam prin curtea bunicilor (probabil de acolo și îndemânarea mea în chestii meșteșugărești).
19. am încercat, n-aș mai încerca să mănânc: stridii, ardei copți, limbă de vacă.
20. când eram mică, casa mea de vis era obligatoriu construită împreună cu verișoara mea și includea, tot obligatoriu, coteț și anexe de crescut găini, porci, rațe, iepuri și toate dobitoacele.
21. tot când eram mică, visam că voi avea copii mulți și că îi voi ține într-un fel de sertare. Slavă Domnului, nu e cazul! De sertare zic!
22. dacă mi-am dat seama că minți, nu te mai ridică nimic la același loc în ochii mei (excepție fac copiii mei, îi iubesc indiferent de).
23. sunt un fel de țărancă ajunsă accidental la oraș, aș sta ore în șir cu mâinile în pământ (lucrându-l, firește!).
24. sunt și un fel de pește pe uscat, ador apa și aș sta tot ore în șir deasupra și sub apa mării (Mediterane) să văd ce se întâmplă acolo.
25. cred că bărbații (femeile) din viața ta, vin și pleacă, prietenii rămân! Mulțumesc prietenilor mei pe această cale că au rămas.
Din titlu, v-ați dat seama că aici mă voi opri, am trișat cu primele 11 și să mai caut încă 10 lucruri pe care să vi le spun despre mine mă depășește acum, nu de alta, dar m-am lăudat pe blog cu toate bazaconiile, mai greu să fie ceva nou.

Comentarii

  1. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena