N-aţi văzut şi cheia mea??? sau Sînt femeie şi asta îmi ocupă tot timpul...

Văzusem mai demult leapşa asta la Lia şi la Lillee mai înainte, dar nu m-am încumetat să mă bag, ştiam prea bine ce cutia Pandorei ascund în geantă şi parcă nu mă încumetam să o fac publică.
O întîmplare de ieri mi-a dat puţin curajul să recunosc că sînt o groaznică în materie de organizare (de dezordonată nu vă mai spun, prietenii ştiu de ce!).
Pe scurt: trebuia să cumpăr nişte flori, parchez neregulamentar pe trotuarul din faţa florăriei, închid maşina, intru, iau patru fire de crizantemă, vreţi să vi le ambalez, nu, plătesc, ies, şi încep să caut cheia maşinii! Pun florile pe maşină, ca să pot căuta mai bine în geantă, ieri conţinutul era puţin diferit, adică nu aveam cartea dar aveam în plus aparatul foto, acumulatorii de rezervă, încărcătorul de acumulatori, tanga pentru masaj (că de, era luni). Da, Remy (şobolanul) era tot acolo, că i-am promis lui Arin că dacă nu îl ia cu el la Sinaia în excursie, că n-aş fi vrut să îl piardă, doi ani am căutat să îl cumpărăm din nou, nu îl las singur acasă şi îl iau cu mine în geantă, la serviciu, peste tot! Şi încep şi scotocesc şi scotocesc, din cînd în cînd mai scot cîte ceva să văd mai bine... de pe schelele de la blocul de alături mă priveau cu interes şi îmi făceau galerie o echipă de muncitori bine intenţionaţi, mă caut în buzunarele din faţă de la pantaloni, mă caut în geacă, nimic!!!
Cu ultimele speranţe intru în florărie... ştiţi îmi caut cheia de la maşină, am lăsat-o cumva aici? Caută şi vînzătoarele pe tejghea, sub tejghea, pe rafturi... iar nimic! Resemnată: mulţumesc... mai caut afară! şi mă îndrept spre ieşire! La care, una dintre ele: Ştiţi, buzunarul de la spate... cheia... pun mîna, atîrna brelocul afară, cheia mea acolo, unde nu o pun aproape niciodată! Mulţumesc, ce toantă sînt! Staţi liniştită, nu sînteţi prima care păţeşte asta!...
Motiv pentru care, lovitură de pedeapsă pentru mine, îmi fac autocritica în public! Dacă vă simţiţi cu musca pe căciulă... Laqvarta, Corina, aţi putea prelua chestia asta!

Comentarii

  1. io-s panicat pana ma ud tot la faza cu 'unde am pus cheia' dupa cumparaturi de astea fulger. bine ca nu-s purtator de geanta :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi eu eram panicată, că eram destul de contratimp!

    RăspundețiȘtergere
  3. draga, doua chestii: 1. nu ma convingi ca in geanta ta ai numai alea din poza 2. schimba naibii sagemul ala :-P

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. Trebuie să recunosc, încă aveam şi tanga de ieri şi o pereche de şosetuţe din ciorap, satisfied now?
    2. Sagem-ul ăla e super ok pentru convorbirile Cosmote, plus că îi ţine bateria o săptămînă, dacă îl încarc, că în poză, după cum se poate vedea, e mort.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aia nu-i nimik, mi-am incuiat cheile in masina de 3 ori si pun pariu ca se mai intampla asta dar mi-am schimbat masina... ci nu prostul obicei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am devenit specialista la deschis Mitsubishi Colt cu rigla! Acum, noroc cu inchiderea centralizata si cu faptul ca imi trebuie cheia la inchis usile! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) trebuia sa te sun pe tine atunci, atata tot...si cat ma mai chinuiam io cu ce sarma gaseam la indemana

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) Chiar ca nu esti singura, crede-ma pe cuvant!!! Zilele trecute vorbeam cu fratele meu la telefon, era la sala. Si vorbeam noi si vorbeam...cand la un moment dat il aud agitandu-se... L-am intrebat ce are, la care el imi raspunde:
    -Hai ca vorbim mai incolo, imi caut telefonul mobil sa-l bag in vestiar si nu-l gasesc, cred ca l-am pierdut...ce dracu ma fac? :))))
    Mi-ai dat idee de articol. Te pup, sarbatori fericite!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sărbători fericite, Lillee! Şi pentru familia ta, pentru micul şi marele artist! Te pup uşor îngheţat din Sibiu, nu ştiu cum e la voi dar la noi e tare frig în sfîrşitul ăsta de an!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna
    ce zici de un schimb de link?
    Cu respect,
    Bianca,

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena