Lecțiile de vineri: Nu butonați mobilul în timp ce mergeți!

Nici chiar pentru a căuta orarul autobuzelor în timp ce vă îndreptați spre cea mai apropiată stație! Ce am reușit eu cu nasul în mobil? Am luat nu unul, DOI rahați de cîine în primire pe pantofi, pe o distanță de maxim cinci metri! De unde deduc că ori cîinele ăla era foarte productiv ori am nimerit direct pe partea de trotuar cu lipici la rahat! Felicitări și urări de bine proprietarilor respectivelor patrupede pentru grija pentru ceilalți participanți la trafic! 
Deși am încercat să văd partea bună a lucrurilor, știți voi chestia aia cu ce noroc mă așteaptă după... n-am fost foarte inspirată nici cu asta. Am luat autobuzul 10 după zece minute de așteptat și am mers cu el nici măcar o stație, practic, m-a trecut doar Podul Gării, înainte de a-și da obștescul sfîrșit de cealaltă parte a podului. Prilej cu care am călătorit aproape fraudulos două stații cu 12-le care venea în urmă (zic aproape pentru că deja luasem un bilet în 10-le eșuat), am mers o stație pe jos și am stat încă vreo zece minute pînă a venit următorul 10 (din alea zece minute, opt erau întîrzierea autobuzului).
Am mai luat un strat de noroi pe pantofi și pe a mea uliță dragă și... casă, dulce casă! Doar o zi de vineri! Oricum, totul e de bine! 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Anotimpurile și igiena

1000 de oameni - noi 3

Ar fi trebuit să fie 35 de lucruri despre mine, sunt doar 25