Ultimele știri pe scurt

1. Lume, lume, cine mai dorește, cine mai poftește?! - Ajunsei și ghid turistic aici! Cum am aflat că sînt nerăbdătoare să ofer ghidaj persoanelor interesate de Sibiu? Într-unul din accesele periodice de narcisism am dat google search cu numele meu și, ca să vezi, am găsit minune-minunată, cu tot cu poză (nu mai știu unde am folosit-o, s-ar putea să fi fost la un moment dat atașată contului de gmail sau de yahoo). 
Habar n-am cine sînt oamenii ăștia, mai jos sînt datele de contact din Turda, nu m-am mobilizat încă să le dau un telefon, să ne cunoaștem... să văd ce naiba caut eu pe pagina lor! Și, ca să ne înțelegem, în televiziune n-am mai lucrat de vreo 14 ani, ca să mai corespund descrierii: Cristina is a journalist working for a prestigious Romanian television network. Sibiu is not only the place of her residence but as well her favourite Romanian city. She’s always up to date with everything new and interesting in Sibiu
Head office - Turda, Transylvania

Tel/Fax: +40 364 411 666

               +40 264 313 112

        Tel:+40 364 405 642

Bucharest office

       Tel: +40 21 569 99 82
Transylvania Live - Romania Razboieni Street, 31 A, first floor, zip code 401189, Turda, Cluj County, Romania. 

2. Nu este nici pe departe la fel de interesant, poate doar pentru mine, dar... duminica asta mi-am cumpărat întîiași dată pentru prima oară farfurii la kilogram! Mai precis, 2,10 (aprox) kilograme de farfurii, a 5 lei și ceva kilul! E posibil la Carrefour, e un nene acolo care îți cîntărește ce îți alegi, eu am luat două platouri mari, rotunde, verzi (firește!).

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena