Ultimele știri pe scurt

  • Mama i-a cumpărat lui Radu ”pantofi de slăbit”. Care arată ca niște pantofi sport supradimensionați și cumva teșiți de se poate legăna copilul pe ei. Copilul are colăcei de mai mare dragul. Nu știu dacă pantofii ăștia funcționează și mai ales nu cred că funcționează dacă ”decît” stai încălțat cu ei.
  • Azi am aflat (de la Kudika citire) că îngerul meu păzitor (și al celorlalți născuți în luna mai) se numește Haziel, îngerul compasiunii. Îi mulțumesc anticipat că are grijă de mine cum a avut azi cînd era să mă joc puțin cam aproape de capota unui taxi. Am parcat în capătul lui Bieltz, în parcarea dintre cele două sensuri, am fost la farmacie, la întoarcere m-am postat cuminte în dreptul trecerii de pietoni. Apare o tanti, mă vede, oprește mașina, mă lasă să trec. Eu m-am gîndit ce tanti drăguță și m-am grăbit să traversez să nu o las să aștepte prea mult. Repet, pe trecerea de pietoni! Aici vine faza tare... că la fel de grăbit să traverseze pe trecere era un taxi, care făcuse stînga pe Bieltz, avea trecerea de pietoni primul spațiu liber în stînga, între bordură și o mașină parcată, ca să ajungă în stația de taxiuri, pe unde credeți că a luat-o? Nici gînd să meargă pînă unde avea voie să vireze, trecerea de pietoni era numai bună! Așa că îi mulțumesc respectivului Haziel, că m-a oprit la timp!
  • Din aceeași sursă am aflat și că simbolurile ce îmi poartă noroc sînt ghinda (cu ditamai stejarul în curte producător de din astea, m-am scos!) și crucea (oare se pune și ankh-ul? că una dintr-aia mai port din cînd în cînd).
  • Ca să închei mai optimist, drăguța de mierlă a grădinii dă niște recitaluri zilnice de mai mare dragul, vă las să o vedeți/ascultați filmată acum trei săptămîni, în locul ei preferat, adică vîrful stejarului (între timp acesta a înfrunzit, ea tot acolo triluiește mai cu drag).

Comentarii

  1. hehe, ce-mi place de mama ta :D
    stiu o soacra care face cadouri tematice, ginerele ei nr. 1 a primit de craciun o camasa cu doua numere mai mica
    la mine la nr. 1 slabirea a inceput odata cu relatia in care e acum, are viata sociala destul de diversa si parca asta l-a facut sa arate mai bine
    la nr. 2 a intrat un fel de demon taliban al slabirii, mananca mai putin si e foarte hotarat in asta
    au ramas amandoi cu urme, au tite :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama mea cred că se simte cu musca pe căciulă, că ea îndoapă copiii de cinci ori pe zi...
    Hmmm... sper să nu îi rămînă urme dintr-alea și lui Radu! Că dacă le va avea mai mari ca ale mele nu mă mai joc!:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si Ana mea e nascuta in mai, deci aveti acelasi inger pazitor:)

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Pînă acum s-a dovedit de încredere.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena