Cea mai frumoasă zi...

Poate fi în fiecare zi, dacă te bucuri de ea din plin! Cam așa am simțit eu ziua de astăzi! Am plecat pe bicicletă în oraș să mă întîlnesc cu prietenii, am ascultat din afara gardului concertul Alternosfera (i-am ratat atunci cînd au fost în Vintage), am bîntuit prin ArtBoutique, am povestit cu amici mai vechi cu care mă văd o dată pe an, în timpul Artmania, deja de cîțiva ani buni.
Nici la noi nu vin ploile dar se pare că s-a dus canicula, ne putem pregăti de zile răcoroase...
Alternosfera - Ploile nu vin

Asculta mai multe audio diverse
După o tură pînă la lacul de la Zoo, la admirat păstrăvi și rățuște, ne-am refugiat pe cîmpul spre Șopa, alimentați cu patiserie și lapte cumpărate de la Lidl, am povestit, am rîs, ne-am bucurat de libertate, de aerul serii, o idee de curcubeu fără ploaie, o seară departe și aproape de oraș... Și o ședință foto, firește!
Mi-a plăcut drumul spre casă, aveam deja mușchii încălziți așa că "am călcat-o", luîndu-mă la întrecere cu autbuzul 10, de la semaforul de la CECCAR înspre casă, la un moment dat, pe Bieltz, m-a ajuns autobuzul și a încetinit lîngă mine, din el îmi făceau semne de thumbs up niște neni! Aș fi ajuns o dată cu el dar am oprit pe Bieltz pe motiv de cîini aproape de carosabil, am coborît de pe bicicletă și am traversat pe trotuarul opus, în fine, nenii din autobuz mă așteptau în prima stație să mă încurajeze din nou, să îmi ureze succes cu antrenamentul... :)) Eu mă bucuram doar de aerul serii și de senzația super mișto din mușchii picioarelor! Pe Asachi, un cîine din fața unei porți s-a hotărît că sînt suficient de interesantă pentru a sări la mine (un altul făcuse același lucru atunci cînd am plecat), na, pus piciorul jos, strigat la cîine, nici o șansă să mai ajung autobuzul. Oricum, o experiență tare faină!

Comentarii

  1. iacata-ne si aici,,citesc cu placere cele de mai sus!! frumoase momente si foto pe masura :)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Compenseaza nenii din autobuz experienta din "Daca n-as fi biciclista"? Eu ca cititor zic ca da :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hihi, nu m-am gîndit la asta dar, da, compensează! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena