All for Art

Nu are sens să îmi neg curiozitatea, chiar mi se pare o calitate (cîteodată)! De aceea, ieri, după ce am parcat mașina în fața Teatrului Gong și am văzut agitație, lumini aprinse și vitrine interesante de partea cealaltă a drumului nu m-am putut abține să văd despre ce era vorba. Cu riscul de a întîrzia la întîlnirea cu prietenii mei, în Piața Mică.
Pe scurt, ce se întîmpla acolo: deschiderea unui magazin cu haine, bijuterii, încălțăminte semnate de designeri tineri, studenți la facultatea sibiană de profil sau deja remarcați în Capitală și în alte orașe ale țării. Magazinul îi aparține Alinei Popa și Adrianei Goilav, profesor la Secția de Design Vestimentar din cadrul Facultății de Istorie si Patrimoniu din Sibiu. Imagini din faza de amenajare găsiți aici. Se află pe strada Conrad Haas, la numărul 2. Este împărțit într-o zonă amenajată cu inspirație din stilul baroc și alta în stil minimalist.
Mi-au plăcut foarte mult unele dintre creații, m-am îndrăgostit de o rochie de vară lungă, asimetrică, albă cu flori mari roșii, a Editei Lupea, o vedeți în colaj, în dreapta sus. Pentru că nu am avut timp de probe, probabil voi reveni cu o fotografie cu mine îmbrăcată în rochița respectivă. Apropos de probe, locul cu această destinație este delimitat de o draperie simplă, albă, pe care "plutesc" zeci de fluturi mari, decupați din filme pentru radiografii. Vă recomand să mergeți cel puțin să vizitați magazinul, este "altfel"!

Comentarii

  1. Multumim frumos Cristina Voica pentru aceasta reclama :)! Ne bucuram ca am atras atentia intr-un "fel altfel" caci motto-ul nostru este "all for art". Suntem niste oameni pasionati de arta si de creatiile care poarta semnatura de designer. Vrem sa oferim creatii unicat, vrem ca oamenii sa fie "purtatori ai artei".
    Am dori doar sa facem si niste mici precizari care ar corecta cateva erori. "A for A" este un proiect aflat sub tutela a doi parteneri, prieteni, si anume Alina Popa si Adriana Goilav iar creatiile pe care le puteti gasi aici apartin celor mai buni designeri din Romania, care vor sa rastoarne prejudecati si perspective ale unei viziuni comerciale - ei ofera arta prin creatie vestimentara, bijuterie, si design de incaltaminte! "A for A" promoveaza si viitori designeri,care, in prezent, sunt studenti ai specializarii design-vestimentar din cadrul ULBS, Sibiu.
    Va asteptam si va multumim inca o data pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a făcut plăcere să descopăr acest proiect, îmi pare rău pentru greșeală, am adăugat și numele partenerului dvs. Mult succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim frumos! Noua ne-a facut placere sa va cunoastem si ma bucur ca ati revenit si astazi la noi! Va asteptam sa va imbracati de la A for A :), nu insistam, dar ne-ar face mare placere sa ne purtati hainele, pe strada, printre oameni, si astfel, sa schimbam ceva :)!
    Cu prietenie,
    Adriana Goilav

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă aș fi avut bugetul necesar, astăzi aș fi plecat îmbrăcată cu rochia Editei Lupea! :) Cred că schimbarea pe care o propuneți este binevenită în Sibiu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena