Tartă cu căpșuni... fără căpșuni!

Vă povesteam că mi se coc frăguțele, căpșunii, blabla... acum nu se mai prea coc, pe motive bine întemeiate de umezeală la greu. Acum se putrezesc doar, așa că prefer să le culeg mai necoapte pînă nu se produce fenomenul respectiv.
Ultima tură culeasă am zis să o folosesc pentru o tartă. Care ea tartă a ieșit cum se vede în imagine pe motiv că... metafizicul familiei, aka Arin, nu mănîncă doamne ferește, căpșuni! Mă rog, el nu mănîncă decît banane, mere și curmale că de, mofturi la greu! Ați mai văzut copil să își scoată bucățile de fructe din iaurtul cu fructe??? Eu, da! Așa că, partea lui de tartă este fără căpșuni, doar cu budincă și gelatină, trăiască E-urile!

Comentarii

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. :)) Il ador pe Arin, e de-al meu.

  RăspundețiȘtergere
 3. Aha... îi încurajezi mofturile... nu e corect așa, că are prea mulți aliați! :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca mi-e drag, eu ce sa fac? :D

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Anotimpurile și igiena

Roșii de la S.E.R.A.