Orez... din nou

Cred că, dacă ar vrea cineva să mă chinuie, ar trebui să îmi scoată orezul din alimentație... ar fi distrugător!!! Ieri seară, un amestec cu orez sălbatic, cumpărat din Grecia, anul trecut. Nu m-am îndurat să îl desfac pînă acum, îl luasem să îl gătesc acolo, n-am mai apucat. Mare greșeală că n-am luat mai mult, e delicios! Mai am să îmi fac o dată. În stilul clasic: o parte orez, trei apă, ulei, vegeta, puse în vas jena pe plită. La final... praf de curry și sos de soia deasupra! Vă recomand sosul de soia de la Plus.
Alături, ciuperci umplute cu codițele lor, telemea, unt, sare, piper, cimbru, usturoi... și date la cuptor... un pic de pătrunjel proaspăt din seră... ce mai, sînt o ființă nesofisticată! :) Lîngă mine, Arin, meditînd la cum vor ajunge să îi placă și lui la un moment dat ciupercile... că doar seamănă cu tatăl lui! (după ce mă întrebase dacă lui îi plac...) Deocamdată, nu e cazul... copilul metafizic suferă doar meniuri limitate!

Comentarii

  1. Deocamdata. Viata iti rezerva multe surprize :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, reteta asta nu o stiam. O voi incerca. Nu am incercat orez salbatic dar presupun ca merge si cu d'asta normal :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena