Fashion Victim...

... sau nu, cert este că, de fiecare dată cînd intru la Bazaar Outlet, pe Bălcescu, plec cu cîte ceva! Pentru că astăzi aveam ceva timp liber înainte de masaj, am aterizat din nou acolo! Primiseră marfă nouă, lucru de care fusesem înștiințată și pe mail, o dată ce cumperi ceva din magazin, beneficiezi și de acest serviciu.
Azi, nu m-am mai putut despărți de rochița din dreapta. Pentru că nu vedeam cum se așează... cu tenișii în picioare, tanti de acolo a fost tare drăguță și mi-a adus o pereche de sandale cu toc... faaaiiineee!!! Și arătau așa de bine pe picior... și cu rochița... Vă vine să credeți că nu mi le-am luat?
Ooofff... dacă nu ar fi avut tocul ăla de 10-12 cm... normal, n-ar mai fi arătat la fel de bine! Dar eu nu eram pregătită să stau doar frumos la cameră încălțată cu ele... m-am gîndit imediat cum ar fi să dansez, am exersat și mersul și am spus... nu se va putea! Adică s-ar putea să dau fîț-fîț din fund, pe distanțe scurte... Cu tot regretul de rigoare...
Ce ziceți, ar fi trebuit să spun că "baba suferă la frumusețe" și să mi le iau?

Comentarii

  1. mimoza din mine zice ca da, categoric :))..deci, dear, sunt perfectee!! oare au si marimea 38?

    RăspundețiȘtergere
  2. super....chiar iti sta bine!!!......ai picioare frumoase si sandalutele ti le pun si mai mult in valoare!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dear, ți le las ție, erau mărimea 38! Mi le împrumuți? :))
    Anonim, mulțumesc mult! Nu mi le-am luat... :( Poate îmi arată bine picioarele și fără. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti sta foarte bine. Ai corp frumos. Rochita chiar este frumoasa. Si sandalele, dar daca nu te simti bine in ele...mai bine fara :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena