E bine și lunea...

Dacă Băgă se laudă cu cafeaua lui de duminică dimineața... eu o voi face cu cea de luni! Am mai avut o zi de concediu așa că m-am răsfățat acasă!
Sînt super mîndră de cana mea "Fashion", cumpărată dintr-un sătuc din Polonia! Numai bună pentru cafeaua cu lapte, făcută la ibric, pentru că nu am în dotare nușce espressor sofisticat!
A se aprecia de la distanță, "pîinea de Paști", făcută de mînuțele pricepute ale prietenei lui GG, trimisă plocon din Germania pentru părinții aceleiași GG. M-am lipit și eu de o bucățică... e delicioasă, bio ... și are de toate prin/pe ea: migdale, marțipan, lămîi, portocale confiate și alte alea! Yummmyyy! Mic dejun ideal de luat în grădină în timp ce admiri pomii înfloriți...

Comentarii

  1. Eu nu mai beau cafea de cand m-am lasat de tigari :P dar cana... cana e fashion rau! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Honey, cana nu puteai s-o bagi in sacosica ieri?? Vrei s-o tii tu si pe-aia!!!! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Băgă: N-am în dotare că nu m-am putut hotărî pînă acum că am cu adevărat nevoie de el.
    @ Li: La mine cafeaua nu e asociată cu ţigările, o beau cu plăcere şi... cu lapte! Între mine şi cana aia a fost love at first sight... ca să vezi ce poţi găsi într-un magazin sătesc din Polonia... :))
    @ GG: Honey, cana ta o spălasem şi era la uscat, am văzut-o doar cînd m-am întors acasă! Cum s-o ţin eu şi pe aia? Rozul nu se asortează deloc cu bucătăria mea!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena