Caut hîrleţ cu bărbat ataşat!

Înainte să vă spun despre ce este vorba, o mică paranteză: mie îmi place să ilustrez postările de pe blog cu cîte o imagine, mică, mare, care să fie legată de subiect (că de, sînt foto-freak). Acum nu am la dispoziţie în arhiva proprie o fotografie cu ce spune titlul, poate dacă m-aş strădui, aş găsi vreuna cu mine, chinuită de talent cu hîrleţul în mînă dar nu e cazul. Şi dau google search: "hîrleţ cu bărbat ataşat"... evident, nimic folosibil! La bărbat cu hîrleţ... parcă aş mai găsi cîte ceva, majoritatea ştiri cu omoruri, chestii, socoteli violente şi... următorul banc:
Un bărbat merge noaptea printr-un cimitir şi dă peste un altul care face sex cu două femei. - Dă-mi şi mie una! - Pune mîna pe hîrleţ şi scoate-ţi cîte vrei! ...
Cum mie îmi plac chestiile macabre, mă gîndesc că se vor găsi şi printre voi amatori.
Revenind la ideea enunţată în titlu: chiar asta caut... pe motiv de scos hreanul din grădină, că tocmai am primit de la Miju, reţeta de preparat hreanul pentru iarnă. Cu voia lui, îl citez aici, în caz că mai au şi alţii fanteziile mele:
"hreanul. eu il rad si il oparesc, adica dupa ce e ras, il pun intr-o strecuratoare de ceai metalica, din plasa, si il trec repede prin apa care fierbe. apoi, cand se raceste, il amestec cu un pic de sare (si otet de mere si o lingurita de zahar si niste apa, daca e prea uscat...)
ok, retetele astea se fura, de fapt
oparitul asta al hreanului nu trebuie sa dureze, adica doar trecut usor prin apa ferbinte, scurs un pic si tot asa
pana se termina ce ai ras
in strecuratoare se pune cat intra, fara sa cada si neindesat"
Vă spun, dacă găsesc hîrleţul, bărbatul, dacă îmi iese hreanul şi cît am plîns pentru asta.

Comentarii

  1. americanii, care au o solutie pentru orice, au pus rezolvarea unor nevoi online:

    http://rentahusband.com/

    dar ii banuiesc de mistificare, ca majoritatea celor care apeleaza la serviciul asta sunt cele casatorite, care apeleaza complementar la husbandul ideal

    RăspundețiȘtergere
  2. a, multumesc de citare, reteta vroiam sa o fac, sa o pozez si sa o pun... cinestiecand, pe blog. dar la frecventa cu care scriu, trebuie sa fiu sincer si sa apreciez cum trebuie ce ai facut mai sus ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce drăguţ e meniul de pe site-ul ăla: "franchise info"... "find a husband near you" :)) Şi cică...
    "All our locations promise the same quality of "husband" and service. We do background checks on our employees and insure them for your protection; and we check their skill level and performance to give you the best experience possible." :))
    Mulţumesc, Miju, şi pentru reţetă şi pentru soluţie! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Depinde de sistemul de referință. Tu?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena