Leapşa de vineri...

Pentru că e vineri, zi scurtă pentru mine, şi nu mai am decît două ceasuri de căldură la birou... vă provoc să faceţi şi să puneţi pe blog o fotografie cu ce vedeţi în dreapta voastră la serviciu! Ce spuneţi... Teo, Corina, Miju, Lillee (dacă vezi asta)? Normal, este valabilă pentru oricine o găseşte interesantă.
Ce văd eu: îmi văd copiii, un cactus, rudă cu cel în care m-am înţepat, calendar Studio Imagic, copiii Lilianei, prietena mea din Norvegia.

Comentarii

  1. multumesc de lepsuire, apreciez, da' din doua motive n-o sa prestez. unul ar fi ca sunt un 'leapsa terminator'(chiar daca unele imi par haioase, sau ca cea de fata, placute) si al doilea e ca in dreapta mea se vede autoarea http:// *** *** .blogspot.com/, pe care nu o sa o fotografiez pentru ca-i respect intimitatea. in rest... birou clasic de baiat, cu o cana de cafea pe.
    a, si un calendar cu niste tanti provocatoare, facut de o societate de asigurari. cu asa o tipa pe tractor, mai ca mi-as asigura si eu ferma... hmmm!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fără nicio legătură cu postarea ta, ci pur şi simplu acum am găsit, îţi las un link care cred că ţi-ar plăcea. Se întâmplă într-o zi normală, dimineaţa, în Utrecht (Olanda) unde 33 la sută din toate călătoriile se petrec pe bicicletă. În jur de 18.000 de biciclete trec pe aici în fiecare zi. Mie mi s-a părut deosebit şi am zis să îţi arăt şi ţie. http://www.youtube.com/watch?v=n-AbPav5E5M

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  4. Miju... te-ai fofilat! Din nou! :)
    Li... multumesc pentru link, mi-a placut foarte mult, asa ca l-am postat si eu.
    Vlad, multumesc pentru aprecierea blog-ului, v-am dat add pe mess. Inca nu m-am dumirit de pe site-ul vostru, de unde pot sa iau banner-ul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena