Apnee dinamică... in ceață

Normal, o vreme va voi mai bate la cap cu progresele mele "apneistice". Ei bine, vinerea trecuta mi-am cumparat labute de scafandru... pe care le-am incercat ieri prima oara la bazinul Olimpia! Ma rog, Doru nu s-a putut abtine sa nu le incerce el primul... un pic cam brutal 45-ul lui in 36-37-le cumparat de mine (ca marimea imediat urmatoare, 38-39 imi era cam mare). Dupa aceasta inaugurare fortata, m-am dat si eu cu ele, pe linga cele 60 de bazine regulamentare de bras, am facut si 10 in apnee dinamica "with fins", toate cu miinile in fata, imi place, ma mai perfectionez eu in timp! Deocamdata proba martor este in ceata totala, nu stiu ce veti intelege din filmuletul atasat pentru ca obiectivul era aburit total, iar Doru se grabea asa ca ma multumesc cu asta deocamdata. Pe cuvint de pionier ca eu eram acolo si nu esuasem pe fundul bazinului! :)

Comentarii

  1. Mie îmi pare o filmare foarte reuşită. Dacă ataşezi şi o melodie cu lipici, un pic veselă, un pic lină, un pic nostalgică şi un pic weird ar ieşi un clip cel puţin interesant. De exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=3jSPPxXEPe4

    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intre timp, am mai progresat cu calitatea filmarii. Dar sugestia ta de coloana sonora este super, o voi posta aici! ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena