Weekend gurmand

Simbata asta, daca timpul va tine cu organizatorii, se anunta doua ocazii de a gusta tot felul de preparate delicioase. La una dintre acestea sigur voi participa si eu, mai vedem la a doua!
Pentru ca este ultima simbata din luna, la Hosman va fi cel de-al treilea Transilvanian Brunch de anul asta, dupa ce in aprilie am fost la Malancrav iar in mai la Moardas (cu iesirea asta v-am ramas datoare, a fost foarte frumos, alaturi aveti o fotografie de acolo).
Brunch-ul din iunie va fi la Moara Veche din Hosman, intre orele 11:00 si 15:00, pentru adulti este o taxa de 30 lei/persoana iar copiii au acces gratuit. Pentru rezervari, sunati la 0740-959389 sau prin email: transilvanian.brunch@gal-mh.eu. Pentru indicatii rutiere, ii voi cita pe organizatori, de pe pagina facebook a evenimentului:
"Accesul in sat se face de pe DN 106 Sibiu - Agnita iar la Moara Veche se ajunge in felul urmator: dupa intrarea in sat virati stanga la primul pod iar apoi pe a doua strada la dreapta, moara se afla la ca. 100 metri pe partea stanga."
Va spuneam de doua variante de a ne delecta papilele gustative. Cea de-a doua se va intimpla in Muzeul Satului, Weekend Hungarikum, se pare ca incepind cu orele 16:00, veti putea asista la prepararea si apoi veti putea degusta trei tipuri traditionale de gulas. Pentru celelalte evenimente incluse in agenda evenimentului, incercati aici.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena