joi, 24 iunie 2010

Weekend gurmand

Simbata asta, daca timpul va tine cu organizatorii, se anunta doua ocazii de a gusta tot felul de preparate delicioase. La una dintre acestea sigur voi participa si eu, mai vedem la a doua!
Pentru ca este ultima simbata din luna, la Hosman va fi cel de-al treilea Transilvanian Brunch de anul asta, dupa ce in aprilie am fost la Malancrav iar in mai la Moardas (cu iesirea asta v-am ramas datoare, a fost foarte frumos, alaturi aveti o fotografie de acolo).
Brunch-ul din iunie va fi la Moara Veche din Hosman, intre orele 11:00 si 15:00, pentru adulti este o taxa de 30 lei/persoana iar copiii au acces gratuit. Pentru rezervari, sunati la 0740-959389 sau prin email: transilvanian.brunch@gal-mh.eu. Pentru indicatii rutiere, ii voi cita pe organizatori, de pe pagina facebook a evenimentului:
"Accesul in sat se face de pe DN 106 Sibiu - Agnita iar la Moara Veche se ajunge in felul urmator: dupa intrarea in sat virati stanga la primul pod iar apoi pe a doua strada la dreapta, moara se afla la ca. 100 metri pe partea stanga."
Va spuneam de doua variante de a ne delecta papilele gustative. Cea de-a doua se va intimpla in Muzeul Satului, Weekend Hungarikum, se pare ca incepind cu orele 16:00, veti putea asista la prepararea si apoi veti putea degusta trei tipuri traditionale de gulas. Pentru celelalte evenimente incluse in agenda evenimentului, incercati aici.

2 comentarii:

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service