Ziua Pămîntului

Astăzi a fost, sau mai bine zis, mai este, Ziua Pămîntului! Am avut Ora Pămîntului, acum a fost o zi întreagă, marcată sau nu prin acţiuni speciale. Mi s-a părut super inspirat ce s-a întîmplat la noi pe centru, nu ştiu încă detalii despre organizatori iar pozele le voi putea posta doar mîine, cînd le descarc de pe mobil. Bluştuţul e la serviciu... :) Pe scurt: tot Nicolae Bălcescu era plin de PET-uri. Iniţial am vrut să mă aplec să le ridic... pînă am văzut că erau prea multe şi prea "organizate" şi m-am gîndit că era vorba de Ziua Pămîntului!
Un bun semnal de alarmă, sper eu sa fie recepţionat de minunaţii noştri compatrioţi care confundă mediul înconjurător cu ghena personală de gunoi.
Cum spuneam, detalii mîine!
Eu am sărbătorit prin muncă, daca tot era Ziua Pămîntului, am fost şi eu cu mîinile prin el. Am şi dovada: minune-minunată, mi-a crescut o zgaibă în palmă!! :)) De la smuls buruienile, că sînt năpădite florile mele! De fapt mi-am făcut-o ieri, azi am "gîdilat-o" doar, că mi-am pus mănuşi!!!

Comentarii

  1. Am fost si eu pe centru... am stat chiar un pic mai mult si am observat reactiile trecatorilor. Unii se hlizeau, unii se enervau, altii erau confuzi - nu intelegeau ce se intampla...
    Initiativa (vizuala) a fost buna. Dar poate trebuia un pic mai mult decat hartia cu "Fii si tu un voluntar!".

    PS: am reusit si eu sa rup un rand de pet-uri :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai vazut si altii ca mine, care se gindisera sa le arunce la gunoi. Cum ai spus si tu, unii se amuzau, altii, nervosi, se mai si impiedicau in lita aia, am reusit si eu sa ma impiedic... :)
    Sint curioasa sa vad totusi cine a organizat actiunea, erau niste tineri cu haine cu emblema Crucii Rosii. Sondez miine... ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena