Zoo-Trafic

Astăzi simt nevoia să mă vait de cît de prost se circulă mai nou pe Alba Iulia! Groooaaazniiic!!! Avînd în vedere că în fiecare dimineață bîntui pe traseul Turnișor - Școala 15 - Turnișor, trebuie să vă spun că mai nou este incredibil dimineața, în fiecare dimineață, indiferent de ora la care plec de acasă. Și nu am constatat doar eu asta, și colegii mei la fel! Înclin să îi dau dreptate Silviei care s-a gîndit că or fi umblat ăștia să ”regleze” semafoarele, ce știu eu ce studiu de traficul lui pește o fi făcut vreun deștept și i s-a părut că așa e mai bine! Surpriza emisiunii!!!: NU E!!! E ca la nebuni! Se stă la niște cozi... de la Școala 15 ies de cele mai multe ori ”direct” la semaforul de la podul peste Cibin din Turnișor! Mare realizare, indeed! Și nici din Ștrand nu pot spune că se circulă mai fluid, că am fost nevoită săptămîna trecută să trec dimineața pe acolo să iau niște ziare și am îmbătrînit la semaforul de pe variantă. În poza asta eram pe undeva pe lîngă CECCAR, stăteam cumințică în mașină și adresam tot soiul de gînduri ”prietenoase” către cine îmi trecea prin minte în momentul ăla!
Aaa, pînă nu îmi uit: gînduri prietenoase (nu le pot exprima plastic aici, pentru că mă țin oarecum doamnă :)) și pentru șoferii, cei de tir în special, care taie curba în giratoriul de pe Alba Iulia, înainte să urce panta, respectiv aproape se urcă pe mine, care stau cuminte pe banda de făcut în stînga și mă rog să scap și de data aia!!!

Comentarii

  1. hehe, doar stii ce e la gura celor care se tin domni in cazuri de astea, asa ca o exceptie n-ar strica regula

    cand o sa va faca podul ala nou? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Să știi că habar n-am! Probabil, cu lipsa asta de fonduri... la Sfîntul Așteaptă!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa...cu timpul iti iei si tu un avion :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Lillee, propun să îmi iau hidro-avion, și vin în vizită la Constanța: aterizez pe baltă (a se citi Marea Neagră)! :)) Să delimitezi niște zone ”aterizabile”! ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena