Fotografii în ploaie

Am promis să vă țin la curent cum evoluează lucrurile la Maratonul Fotografic. La orele 11, trecute fix (că trebuia să parchez undeva mașina și să plasez copiii) m-am înființat la Centrul Cultural German cu băbăciunea mea de aparat foto în geantă. Lume multă, dacă e să iau ce spunea tanti Sophie Werner de la CCG, 102 concurenți înscriși, fiecare cu ”sculele” din dotare! Am văzut și oameni din presă, drăguț că au venit să participe la chestia asta.

Buuun! După confirmarea înscrierii am primit o listuță cu cele 10 noțiuni, un CD pe care trebuie să îl duc cu cîte o poză care să le ilustreze, am și un număr și o punguță cu de-ale gurii, foarte inspirată mișcarea asta, am apreciat-o din plin după vreo cinci ore de bîntuit prin oraș... :)) Chit că am dat cam rapid iama prin punguță, că maratonul meu a început cu o cafea în Old Friends și cu biscuiți cu ciocolată de la CCG... can't help myself! M-am gîndit eu că avînd în vedere praful de vreme de afară, micul meu aparat s-ar putea să dea rateuri, așa că l-am rugat pe Cosmin să mi-l împrumute pe al lui, una bucată Sony! Înarmată acum cu două camere foto, eram deja mai stăpînă pe situație! De cîteva dintre fotografii sînt chiar mîndră! Trebuie să îi mulțumesc și Christinei, pe care am agățat-o pe centru și am corupt-o să vină la un mini foto-shooting, s-a descurcat de minune! Și lui Miguel, pentru că i-am invadat Brand New Outlet-ul și, între două fotografii am mai probat niște lucrușoare drăguțe de la Marks&Spencer! Am zis să mă abțin totuși acum de la shopping frenetic, mă păstrez pentru martie, prietenii știu de ce! ;)
După preumblările mele după cadrele potrivite, m-a apucat o foame de aș fi mîncat și cuie așa că am intrat într-un market de pe centru să îmi iau ceva de-ale gurii și, doamne apără și păzește, ce m-o fi apucat, mi-am cumpărat niște cîrnați de prăjit! După care, ajunsă acasă, dă-i ca după coasă! Baaad move!!! Vorba unui prieten: mai bine mîncam cuiele! Aveam și fier... :))) Cum eu nu socializez cu pomana porcului decît foarte rar, am crezut că voi muri din cauză de deces! Știa Seba ce știa cînd a venit aseară să jucăm cărți și mimă, cu o caserolă cu colivă, încă mai am din ea... să vedem, poate îi păstrez și lui Miju ;)
Cîteva ceasuri mai tîrziu, văd că am supraviețuit și mă pregătesc de un dans tematic în Oldies, așa că, pe mîine! Întreb dacă am voie să vă arăt fotografiile făcute de de mine pentru temele date, că am semnat o chestie cum că cedez drepturile pentru ele!

Comentarii

  1. ohh, you're alive...

    ba chiar plina de viata, as putea spune, dupa cate ai scris :D
    cum se zice? la coliva inainteeeeeee!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, Miju, am supraviețuit și m-a apucat și povestitul aici, ai dreptate! Și am mai reușit și să dansez... ;) Oricum, mersi de încurajări!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena