Trei elefanți se legănau...

Și uite așa, colecția mea de elefănței se mărește și se mărește, va trebui să mă gîndesc serios la un nou loc de expunere. În caz că n-ați reținut amănuntul cu mama mea respectivă plecată în Maroc, vă aduc eu aminte acum lucrul ăsta. Evident, cu temă de casă, să vină cu ”elefănțel”, n-am exagerat cu pretențiile, ea mi-a cumpărat trei, plus două super ibricele, plus tajin miniatural și asortat cu bucătăria mea... Acum, îmi planific și eu o excursie în Maroc, să-mi cumpăr unul la dimensiuni reale, cred că ar arăta super mîncarea servită din el. Mă voi organiza corespunzător, astfel încît să vă arăt și cele mai reușite lucruri surprinse de mama pe acolo!

Comentarii

  1. de tajine am citit prima data la cristi roman:
    http://papabun.blogspot.com/2009/04/aripioare-de-pui-in-vasul-de-tajine.html
    are multe articole pe papabun cu tajine si experienta lui culinara din maroc(poti sa dai un search pe blogul lui). interesanta idea :)

    fara nici o aluzie iti fac cadou si eu un mic elefant:
    http://www.youtube.com/watch?v=TaqYgWc8-vs
    cu aceeasi placere:
    http://www.youtube.com/watch?v=RWOplcvCNaE

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, pare interesant să gătești în chestia aia, eu deocamdată am doar o miniatură.
    Mersi și pentru clipulețe, Moulin Rouge chiar nu l-am văzut și e faină scena!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sant foarte frumoase.Chiar a-si vrea sa vad cateva poze din Maroc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dyanna, am postat colaje din fotografiile care mi-au plăcut mai mult. Vor mai urma vreo două și gata, sper că îți vor plăcea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena