Noi vrem Johannis!...

Cel puţin asta aflu din blogul - politikolukul unui bucureştean, regizor de meserie, Lucian Dobrovicescu, dacă datele furnizate acolo sînt corecte. La el am ajuns de pe facebook, printr-unul din grupurile la care m-am lipit, craioveni de pretutindeni (a nu se comenta, tatăl meu era dintr-un sătuc de lîngă Craiova, "metropola" Giubega de Dolj). Postarea precedentă îi este dedicată tot lui Johannis, fiind o scrisoare deschisă adresată acestuia.
Pe scurt, ce s-a gîndit omul respectiv: a făcut un caiet în care adună semnături pentru a cere/a susţine candidatura lui Klaus Johannis la preşedinţia României (însoţite de datele de identificare ale semnatarilor) plus că le face poze celor care semnează şi le postează pe blog. Între timp, unul dintre cei care au semnat şi-a făcut caietul lui, ş.a.m.d. Şi plănuiesc ei să îl înduioşeze pe primarul Sibiului cu aceste dovezi de simpatie necondiţionată.
Din cîte văd eu, Johannis al nost' e văzut ca un fel de "colacul de salvare/tătucul naţiunii/last resort". Ceea ce înseamnă că oamenii sînt chiar disperaţi şi sătui de ce se întîmplă! Nu că n-ar avea toate motivele să fie aşa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena