Cum supraviețuiesc englezii...

... cu volanul lor pe dreapta, e un mare mister pentru mine... Ei, nu chiar, că ei și-au organizat și șoselele ca atare! Din week-end-ul meu cel plin, acum doar două rînduri, să mă laud că am condus prima dată o mașină de teren, adică mare, mașina asta avea cutie automată, bifăm o nouă premieră șiii... mașina avea volanul pe dreapta, pentru că prietenii mei s-au obișnuit cu drăcovenia asta. Așa, și am venit eu cu mașina asta din Tălmaciu, pînă la balastiera de la Boița și sînt still living and breathing... Bine, probabil că mulți dintre șoferi se întrebau ce face femeia aia la volanul mașinii, că mergeam înceeet, chiar și pentru standardele mele! Ca să vă spun, principala mea grijă a fost să nu duc mașina în mijlocul drumului, pentru că asta era tendința... mă uitam tot timpul în oglinda retrovizoare din dreapta să văd banda de pe margine, să stau acolo... :)) Fotografia e de la dus, pînă în Tălmaciu, cînd stăteam și eu liniștită și admiram peisajul... ce nu face omul pentru o tură de caiac pe Olt... :)))

Comentarii

  1. tin sa mentionez ca ai condus chiar bine. eram in spatele tau, mandra de tine, ca incapeai pe sosea, pe banda ta..amazing! :) eu nu am avut curajul sa ma pun la volanul ala, preferam sa raman cu ayla agatata de salcia aia pana se intorcea cineva la mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Yuuupiii! Mulţumesc de aprecieri! Să ştii că m-a ajutat şi că ştiam că eşti acolo, aveam "spatele" asigurat! ;) Ce putem face, dacă "regina şoselelor" e alergică la cîini...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu as putea conduce cu volanul pe stinga, am condus odata demult dar acum mi se pare 'the wrong way':). cind mergem in Franta si sintem obositi - o doamne - francezii ne baga faza mare in ochi, ochii se feresc, te trezesti ca de fapt nu esti pe M25, ori pe wee si automat tragi de volan pe stinga unde este sensul opus...OMG, adrenalina curge in volume industriale. Doamne fereste sa ajungi la round abouts (sensuri giratorii) cred ca m-as invirti ca in washing machine spin-cycle till Xmas..:)))
    hail to the brave woman!:)
    x

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm... la ce povesteşti tu, experienţa mea pare floare la ureche! N-am înţeles ce sînt M25 sau wee-ul, şoselele voastre?

    RăspundețiȘtergere
  5. M25 e centura Londrei si wii (scuze, nu wee) este un joc simulator...mda:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am înţeles acum! Ştii ce mă gîndeam (în sadismul meu): ce-ar fi să facem un drive test, cînd vii în România... :))) Just kidding! Kisses from here!

    RăspundețiȘtergere
  7. daca vrei sa te trezesti cu rotile pe partea ailalta de drum facem:D xx

    RăspundețiȘtergere
  8. Yeaaah... living on the edge!!! :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena