Bicicliți, oșteeeni!!!!...

Și așa a mai trecut o Masă Critică, de data asta cu mai puțini oameni, s-or fi speriat de răcoarea ce se lasă seara, habar n-am. Știu că m-am distrat mai mult ca data trecută, poate din cauza faptului că eram costumați, cîțiva dintre noi. În caz că vă întrebați eu ce reprezint, chestia aia s-ar putea numi: Gina-balerina-meeting-the-recycle-bin... :)) A fost interesant cu fustița aia de rafie, mama încă îmi spune cu regret: ai tăiat tu sacul...!! Mai nașpa a fost cînd mi se prindea rafia deșirată prin spițele de la bicicletă, că am crezut că rămîn doar în colanți. Și, în caz că nu vă prindeți: accesoriile mele sînt din bureții de baie, unul dintre ei desfăcut... tantana... asta se cheamă RRR: Recuperare, Recondiționare, Reciclare... Ne vedem la Masa Critică din octombrie! Ultima vineri, tot în Piața Mică, la orele 18:00, probabil pe beznă!

Comentarii

  1. ioi, ce ne-am mai distrat :)
    E f. fain colajul tau de poze!

    RăspundețiȘtergere
  2. fiind la plimbare vineri cu fetita prin zona centrala a orasului am remarcat in piata mica 2 grupuri de biciclisti: primul cam prin jurul orei 18.30, iar celalalt de vreo 10 persoane adunat dupa plecarea primului. eu cred ca cel de al doilea avea cunostinta de alta ora...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Marius: dap, a fost chiar reuşit de data asta! Aşteptăm luna octombrie, sper să nu fie prea frig!
    @ Corne: Noi am plecat la 18.30. Cel de-al doilea grup observat de tine, nu primise probabil informaţiile ulterioare, referitor la schimbarea orei de plecare, din cauza faptului că ziua este tot mai scurtă. Dacă ai chef de biciclit, hai cu noi în octombrie! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena