joi, 20 august 2009

Parisul meu...

Pentru că am pregătit colajul ăsta în alt scop și nu mi-a reușit ce mi-am propus dar îmi place foarte mult și mi-ar părea rău să îl țin doar pentru mine, am zis să vi-l arăt. Sînt culorile Parisului, așa cum le-am văzut eu în vara asta. M-a surprins, de data trecută cînd am fost mi-l aduceam aminte cenușiu și fără je ne sais quoi-ul pe care l-am descoperit acum...

4 comentarii:

 1. N-as fi spus ca Parisul e chiar cenusiu. mai degraba sobru dar depinde si de cartierele pe care le bati cu piciorul :) Colajul are intr-adevar acel "je ne sais quoi" :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu am fost acum a doua oară, prima dată fiind în urmă cu 13 ani, iarnă, zile mohorîte şi probabil compania nepotrivită. Acum cred că l-am putut aprecia cum trebuie.
  P.S. Chiar la tine mă gîndeam acum pentru că am citit un interviu cu Mateescu, din "Monitorul de Sibiu" şi mi-a amintit de postarea ta (supărată pe jurnalista de la SS). Uite link, deşi se poate să-l fi citit deja... http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/news/_caderea_este_o_noua_rampa_de_lansare_71192.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Mateescu e caz special =)))) iar pupatul in fund e sport national cu toate ca ... Radu Micu e jurnalist???? ca asta e cea mai buna gluma =))))

  RăspundețiȘtergere
 4. Eh, după ce a preluat din nou "Monitorul" l-au apucat tot felul de campanii mediatice... cum a fost şi cea cu Grădinaru, care acum e trasă pe dreapta, nu comentez oare de ce! Şi eu am rămas surprinsă cînd am văzut că semnează în ziar.

  RăspundețiȘtergere

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service