Cerere de azil...

Cel puțin așa mi se pare mie că este... ceea ce încerca să facă porumbelul sau porumbița (cum au decretat copiii mei că este) din imagini. M-a sunat mama azi la serviciu să mă întrebe ce să facă... că a venit un porumbel la noi la geam și vrea cu tot dinadinsul să intre în casă! La început pe geamul de la baie, copiii erau în cadă și s-au distrat să-i dea de mîncare, a ciugulit din mînuța lui Arin. Apoi s-a dus la ușa de la intrare și se pare că nu vroia să plece!
Eu i-am zis să nu-l lase în casă, nici măcar în pod, asta mi-ar fi lipsit acum! I-o fi zis mama să revină cînd sînt și eu acasă, să încerce să mă ia cu zăhărelul, pentru că a venit și mai pe seară, cînd eram prin curte și a încercat geamul sufrageriei, s-a mutat după noi pe poartă, în stradă și chiar pe mașină, mai că aș fi zis că dădea din coadă...
Am verificat... nu are nici un bilețel de dragoste atașat, deci nu încearcă admiratorul secret să ia legătura cu mine... :)) În caz că l-a pierdut pe drum... sugerez o altă cale! Eventual semnale luminoase sau cu fum... :))
Drăguț totuși sau drăguță, v-am spus că ai mei copii sînt convinși că este o Ea.

Comentarii

  1. frau, si picii tai stiu ca mesajele de dragoste se trimit prin mess, mail sau sms! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Domne... a murit tot romantismul... auzi, mess, mail, sms! Eu voi trimite bărcuțe pe Cibin, na!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca nu tu esti cauza, ci copiii. Cauta probabil, parteneri de joaca. Oricum foarte draguta faza. Cu romantismul asa e, a murit, nu mai visa, sau viseaza ...... si cine stie......

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu știu care e cauza, încă se învîrte pe aici porumbița respectivă, nu se sperie deloc de noi, va avea o surpriză, că plecăm mîine!
    Apropos de visat, mă mai las o vreme și cu mințile pe coclauri, vedem cînd mă trezesc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena