Sînt tristuță...

Pentru că puiul meu mic, Arin, și-a rupt ieri mîna. A căzut la grădiniță de pe o bară ”cît Mihăiță de mare” = 1,20 m, și a reușit să își fractureze ambele oase ale antebrațului, cu deplasare, mi s-a făcut rău cînd i-am văzut mînuța, arăta ca un S. Noroc că a venit Corina cu mine de la serviciu, a condus ea mașina, că pe mine m-a apucat plînsul de cînd m-a sunat educatoarea să îmi spună și nu mi-a trecut curînd, bine, am încercat eu să îi spun lui Arin că nu e nimic, că trece, dar nu știu cît am fost de convingătoare printre sughițuri... Cînd am auzit că pentru a îi reduce fractura trebuie operație cu anestezie generală și că trebuie fixate oasele cu un șurub, m-am speriat și mai tare. Am trecut ieri de operație fără probleme, azi se simte mai bine Arin, îl mai doare mîna dar îi dau calmante. Cred că ar trebui să iau și eu că nu îmi mai trece durerea de cap...
Și uite așa... omulețul meu va avea o vacanță cu mînuța în ghips, fără bicicletă, fără ștrand și altele... pot măcar să spun mersi că și-a fracturat dreapta, el fiind stîngaci, reușește să mănînce singurel!

Comentarii

  1. Message for Arin! Look after your mummy! she's fallen to pieces! Get well soon and practice: how-far-can-I-jump again...or...how-many-vases-can-I-break-in-an-hour (your Mum's favourite!) and don't worry Arin, you will have children one day, it's called pay-back.
    muwahahahaha!:)))
    + lots of love from a mother of two-never-stopping-always-on-the-go-crushing-into-everything-god-help-us kind of boys!
    Corina

    RăspundețiȘtergere
  2. The final part of your message for Arin sounds really good... although men are less likely to fall to pieces when the kids break their arms... :))
    Lots of love from another mother of two never-stop-till-you-drop-fall-break-hurt-yourself-really-god-help-us kind of boys!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena