72... and running...

Ziceam eu așa că ar da bine să mă laud cu noul meu record în materie de înot la Olimpia... nu că ar fi ceva deosebit pentru alții... ieri am făcut 72 de bazine (norma mea uzuală era de 40). Acum am făcut o tură de 10, încă una de 40, unul pe sub apă + restul pînă la 20 (astea bras) și 2 spate. M-am mobilizat că trecea Doru pe lîngă mine ca MIG-ul... intram în siaj... așa că am zis că pot și eu!
Cu ocazia asta mi-am testat noii mei ochelari de înot, cumpărați dintr-unul din magazinele din Paris în care aș fi campat liniștită... Go Sport, din mall-ul de la Defense. Sînt buuuni, și chiar sînt anti-fog cum scria pe ei. Sînt super încîntată de achiziția lor, sînt de la Speedo... și mai sînt și mov... :)))
Ce angoasă am eu referitor la bazin... oare toată lumea simte sub apă diferitele mirosuri ale celor din jur? Că eu le simt, cîteodată sînt plăcute... un parfum, un after-shave, tolerabile... mirosul de țigări... sau yak... ca aseară, cînd trecea un nene, mai plinuț el așa, lăsa în urmă o dîră de miros acru-înțepător de transpirație... Oare sînt freaky că simt mirosurile astea? Oricum, pentru mine și amintirile au miros, contează mult pentru mine simțul ăsta!
Am încheiat seara în Old Friends, și am primit un frumos nufăr roșu, confecționat dintr-un șervețel... :)

Comentarii

  1. Excelent! acum ca ai ochelari antifog poti sa traversezi Canalul Manecii ... sau sa faci ture intr-un lac inconjurat de o padure in flacari...ca alta utilizare nu le gasesc :D

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde se vede că nu înoți frecvent la Olimpia... ca să știi că ochelarii de înot se aburesc, din cauza diferențelor de temperatură... după care înoți ceva pe bîjbîite... ei bine, ăștia nu se aburesc deloc, ceea ce eu găsesc pretty cool!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Smogul este un tip de poluare a aerului , un cuvant format in limba engleză din smoke=fum si fog=ceata.

    Smogul clasic este rezultatul arderii carbonilor si este un amestec de fum si dioxid de sulf . Smogul fotochimic este un tip de smog ce include o mixtură de agenţi poluati cum sunt ozonul sau VOCs. Acest tip de smog apartine industriei moderne"

    Deci da... :D

    RăspundețiȘtergere
  4. afacere proasta, frau. de aburit tot o sa se abureasca! cea mai simpla si clasica metoda: scuipa pe interiorul lentilelor! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Călin, știu că îți sînt antipatică dar chiar așa? de ce mă omori cu datele alea tehnice... smog fotochimic?... mulțumesc, nu!
    Teo, deocamdată nu se aburesc! Metoda cu scuipatul n-o știam și prefer să nu o știu nici pe viitor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena