Bici Tour

Cam greuț așa, după party-ul prelungit de aseară, dar m-am mobilizat pentru acțiunea Amicii Munților de astăzi. Avînd ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport ecologic și alternativă la problemele cauzate de traficul intens, marșul bicicliștilor a strîns o mulțime de susținători, inclusiv pe noi, deși doar eu și Radu am terminat tot traseul, tatăl copiilor a făcut doar o bucățică alături de cel mic, din motive evidente! Radu a fost super încîntat, a rezistat cu bine la lungul parcurs: Piața Mică, Gheorghe Lazăr, Bd. Spitalelor, Milea, Rahovei, Mihai Viteazul, Calea Dumbrăvii, Bahluiului, Octavian Goga, Școala de Înot, Justiției, Bd. Victoriei, Șaguna, Mitropoliei, Piața Mică... Au fost tot felul de biciclete... în tandem, unele gen chopper, chiar și o ricșă.
Cred că ne-au cam bodogănit jumătate din șoferii Sibiului pentru problemele cauzate în trafic dar, n-are a face! Și eu mă cam resimt acum pentru că nu am avut inspirația să mă dau cu ecran solar și m-a cam ars soarele ăsta "de primăvară"...







Comentarii

  1. Foarte frumos...Miscare in aer liber..

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa... păcat că fără mașinile Poliției escortă nu m-aș prea încumeta să fac traseul ăsta prin Sibiu, nu există condiții pentru mersul pe bicicletă și încă nu am tendințe suicidare... :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena